Iti doresti o vacanta exclusiv pentru adulti? Uite ce destinatii trebuie sa alegi

Iti doresti o vacanta exclusiv pentru adulti? Uite ce destinatii trebuie sa alegi
Iti doresti o vacanta exclusiv pentru adulti? Uite ce destinatii trebuie sa alegi

Daca inca nu ai avut parte de o vacanta, insa ai nevoie de relaxare departe de griji, copii si munca, ia-ti partenerul si alege una din aceste destinatii de vis.

The Inn At English Harbour, Antigua

Daca esti in cautarea luxului acesta este locul perfect pentru tine. Plaja privata, piscina imensa, gradini si barci cu care te poti plimba in larg. Suna bine, nu-i asa?

Kamalaya Koh Samui, Thailanda

Este un centru wellness in care nu ai cum sa nu te relaxezi.

Hotelul pune la dispozitia clientilor diferite programe de detoxifiere sau tratamente care te vor ajuta sa iti revitalizezi corpul si mintea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Lazy Lizard, Turcia

Esti pasionata de yoga? Daca da, acesta este locul ideal pentru tine. Meniul pus la dispozitie este vegetarian iar piscina infinita te indeamna spre contemplare.

Melenos Lindos, Grecia

Situat la 2 minute de mers pe jos de plaja, micutul si cochetul hotel este o adevarata oaza de relaxare. Spa –ul din incinta hotelului te imbie sa incerci produse naturale iar piscina si restaurantul de pe acoperis iti transforma vacanta intr-un refugiu romantic.

Hotel Riva, Hvar

Hotelul din Croatia este o destinatie pentru adulti.

Plajele de nudisti si viata de noapte tumultoasa vor fi cu siguranta pe placul tau, daca iti doresti o vacanta asa cum nu ai mai avut!

Sursa www.redonline.co.uk



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies