Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti

Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti
Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti

Cu siguranta meriti o viata in care te trezesti in fiecare dimineata avand zambetul pe buze.

Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti. Cu siguranta meriti o viata in care te trezesti in fiecare dimineata avand zambetul pe buze, iti simti inima plina de iubire, iar sufletul iti este incarcat de liniste. Meriti sa te vindeci de trecutul tau si sa fii blanda cu tine. Meriti sa ai parte de acele lucruri care te fac fericita si sa te bucuri in fiecare zi de corpul tau.

Meriti sa primesti iubire intr-o maniera in care nu iti mai este teama sa iti deschizi sufletul, sa fii vulnerabila, sa ai incredere. Meriti sa ai acea pace interioara, la care ai ajuns cu greu, dupa multe batalii.

Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti
Iti doresti o viata frumoasa? Atunci trebuie sa crezi din tot sufletul ca o meriti[Sursa foto: PixaBay]

Meriti o viata frumoasa

Meriti sa ai parte de un prezent care sa te umple de entuziasm, o viata in care te simti vie si de care esti mandra.

Meriti sa ai parte de acea dragoste in care nu trebuie sa te intrebi daca esti iubita sau nu. Acea dragoste in care esti respectata, pretuita si te simti pe primul loc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Trucuri care te ajuta sa ai mai multa incredere in tine, de la experti in dezvoltare personala

Citeste si: Lucruri sanatoase pe care sa le faci seara, in loc sa stai pe telefon

Meriti sa fii inconjurata de prieteni care sa iti fie alaturi la bine si la greu, care sa te sustina in momentele in care ai nevoie de ajutor, care sa se bucure pentru tine cand ai parte  de realizari. Meriti sa te afli in preajma celor care sar in sus de bucurie atunci cand reusesti sa iti atingi un vis si care te consoleaza si imbratiseaza atunci cand esti trista.

Daca iti doresti sa ai parte doar de lucruri bune in viata ta, atunci trebuie sa crezi ca le meriti mai intai. Daca iti doresti saatragi lucruri uimitoare, atunci trebuie sa crezi ca esti demna de ele. Si, pentru ca lucrurile bune sa se intample in viata ta, trebuie mai intai sa crezi ca acestea sunt posibile si ca sunt la indemana.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies