„Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau șapte?” Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani

„Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau șapte?” Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani
„Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau șapte?” Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani

Monica Tatoiu a vorbit despre căsnicia cu soțul său, Victor și cum a reușit să treacă testul timpului.

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. De-a lungul timpului, femeia de afaceri a trecut prin numeroase încercări, care au contribuit la dezvoltarea sa atât profesională, cât și personală.

Astfel, Monica Tatoiu poate spune că are parte de o viață împlinită. A avut succes din punct de vedere profesional, dat și personal. Victor, soțul ei, este cel care i-a fost alături aproape patru decenii.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au reușit de-a lungul timpului să treacă peste greutățile vieții împreună.

Ce face Monica Tatoiu împreună cu soțul ei pentru a-și consolida căsnicia

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani
Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul căsniciei sale. Fostul cadru didactic a petrecut aproape 40 de ani alături de soțul său și au reușit să treacă împreună atât prin momente fericite, cât și prin cele neplăcute, păstrându-și în același timp o relație armonioasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Potrivit spuselor sale, cel mai important lucru în relația Monicăi Tatoiu cu Victor a fost prietenia dintre ei doi. Monica Tatoiu a precizat că partenerul său de viață este și cel mai bun prieten al său, dar și cel care o sprijină indiferent de situație.

«Nu iubirea, prietenia.

La voi este cu fluturi în stomac, la 60 și ceva de ani este așa: „Unde plecăm? Plecăm în excursie? Ai luat bilet? Ai luat un preț bun? Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau 7?”. E super! La 67 de ani suntem prieteni. Când știu că am o problemă, îl sun. Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu. La 27 era altceva.», a declarant Monica Tatoiu pentru Ego.ro

Monica Tatoiu este la a treia căsnicie

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei de aproape 40 de ani
Monica Tatoiu și soțul său, Victor [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru a ajunge la maturitatea emoțională și la iubirea până la adânci bătrâneți, Monica Tatoiu a fost nevoită să treacă prin două divorțuri. Înainte de mariajul cu Victor, femeia de afaceri a trecut prin două căsnicii; una dintre ele a durat 3 luni, iar cealaltă 2 ani. Monica Tatoiu le-a oferit un sfat prețios tinerilor din ziua de azi, acela de a nu se căsători de la vârste fragede.

« E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe! Trebuie să încerci. Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: „Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”.»

, a mai spus Monica Tatoiu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies