Iti mai aduci aminte de Boierul Malkoçoğlu din "Suleyman Magnificul"? Uite cat de mult s-a schimbat actorul Burak Ozcivit! Atunci era "pistol cu apa", fata de cum arata acum

Iti mai aduci aminte de Boierul Malkoçoğlu din
Iti mai aduci aminte de Boierul Malkoçoğlu din "Suleyman Magnificul"? Uite cat de mult s-a schimbat actorul Burak Ozcivit! Atunci era "pistol cu apa", fata de cum arata acum

Actorul Burak Ozcivit a jucat rolul Boierului Malkoçoğlu in serialul care a castigat sufletele romanilor, "Suleyman Magnificul", difuzat la Kanal D.

In film, boierul era cel mai de incredere om al lui Suleyman. Actorul Burak Ozcivit purta haine vechi, care ii dadeau un aer aparte. El a reusit sa cucereasca toate romancele cu zambetul perfect si cu privirea lui patrunzatoare.

Gürbey İleri, Mehmet din "Suleyman Magnificul", gol intr-un pictorial incendiar! Trebuie sa vezi cat este de sexy!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anii au trecut si Burak Ozcivit s-a schimbat! A devenit mult mai

sarmant, iar trasaturile contureaza un barbat adevarat. Fanele nu ezita sa ii aprecieze fiecare fotografie postata pe conturile de socializare.

O mai tineti minte pe Hurrem din "Suleyman Magnificul"? Uite cat de mult s-a schimbat actrita Meryem Uzerli si ce mare si frumoasa este fetita ei

Burak Ozcivit s-a nascut in Istanbul, Turcia la data de 24.12.1984,

a studiat facultatea de arte plastice, iar in 2003 si 2005 a fost desemnat cel mai bun model din Turcia, iar dupa aceea el a lucrat la o agentie de modele din Istanbul. Din anul 2006 a inceput sa joace pe scene de teatru si in filme.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies