Îţi mai aduci aminte de Eva Kiss si melodia "Puterea dragostei"? Cum arată la 29 de ani de la plecarea din România

Îţi mai aduci aminte de Eva Kiss si melodia
Îţi mai aduci aminte de Eva Kiss si melodia "Puterea dragostei"? Cum arată la 29 de ani de la plecarea din România

Eva Kiss a cucerit Romania cu vocea sa puternica. Interpreta piesei „Puterea Dragostei” a fost ani de-a randul una dintre cele mai iubite artiste romance.

Datorita dragostei, aceasta a plecat din Romania pentru a fi alaturi de dragostea vietii sale. Si s-a mutat in Danemarca pentru a fi cu acesta.

Cantareata care a devenit celebra in anii ’80 va implini 65 de ani pe 31 martie. De 34 de ani este casatorita cu Radu Constantin, iar in anul 1990, a decis sa isi lase tara si sa plece cu fiicele sale in tara scandinava.

„Ce as putea sa scriu din vara sau toamna lui 1989? Sotul meu deja fugise in Danemarca inca din februarie 1988, iar eu eram singura cu cele doua fetite (Eva, de 16 ani, si Alexandra, de 1 an). Eram suspendata de la aparitiile tv si radio si nu mi-a fost deloc usor.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, decolteu de infarct în emisiune! Blonda de 20 de ani a apărut cu o bustieră minusculă și o fustă scurtă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Am depus atunci actele ca sa-mi urmez sotul. Dar hartiile si aprobarile mergeau foarte greu”, povestea Eva Kiss despre decizia care i-a schimbat viata definitiv.

Eva Kiss a marturisit ca nu i-a fost usor sa se acomodeze in Danemarca, insa a invatat repede limba daneza, fapt ce a ajutat-o foarte mult. Artista a marturisit ca inca mai canta in Danemarca.

“Cant in continuare, acompaniata de sotul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cantece.

De doua ori, in 1997 si in 2004, am cantat chiar in fata majestatii sale, regina Danemarcei”, marturisea Eva Kiss in 2016.
Cea mai cunoscuta piesa a Evei, „Puterea dragostei”

Citeste si: Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

Printre slagarele care au facut-o celebra in Romania amintim „Tacutele iubiri”, „Anotimpul sperantelor”, „Puterea dragostei”, „Copilul meu”,” Acele veri ale iubirii” si altele.

In Danemarca, aceasta a continuat sa cante si impreuna cu sotul sau detine un studio, unde compune si imprima piese.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul Mistic: Ce culoare are aura zodiei tale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies