Cand simti nevoia sa-ti iei portia de dulce, opteaza pentru negresele cu abocado. Sunt delicioase si satioase.
Ingrediente:
4 oua
1 ceasca cu zahar
226 grame de fulgi de ciocolata
1/2 ceasca cu pudra de cacao
1/2 lingurita de sare
2 lingurite de extract de vanilie
2 fructe de avocado (transformati in pasta cu ajutorul blenderului)
200 grame de faina de migdale
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer amesteca ouale si zaharul pana cand compozitia se transforma in spuma.
Topeste fulgii de ciocolata la foc mediu, in timp ce ii amesteci continuu. Apoi, toarna compozitia realizata din oua si zahar putin cate putin si mesteca bine.
Preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius.
Separat, amesteca pudra de cacao, faina de migdale, sarea si extractul de vanilie. Apoi, adauga fructele de avocado, pe care le-ai pisat bine pana cand s-au transformat intr-o pasta cat mai fina.
Cele doua compozitii se amesteca, dupa care se toarna in forme speciale. Negresele se tin la cuptor in jur de 30 de minute. Pentru a verifica daca sunt facute, inteapa-le in mijloc cu o scobitoare. Daca nu este unsuroasa, inseamna ca desertul este gata.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro