Aceasta salata iti va tine de foame si iti va oferi o combinatie delicioasa de arome.
Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504
Ingrediente
200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele
scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios, sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.
Mod de preparare
Pune un vas cu apa la fiert. Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere.
Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.
Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte. Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.
Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale.
Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504
Ingrediente
200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline
sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios, sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.
Mod de preparare Pune un vas cu apa la fiert.
Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere. Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.
Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte. Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.
Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale. Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.
Sursa:
bbcgoodfood.com Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro