Iti plac salatele vegetariene? Prepara una cu halloumi, bulgur si pepene rosu!

Iti plac salatele vegetariene? Prepara una cu halloumi, bulgur si pepene rosu!

Aceasta salata iti va tine de foame si iti va oferi o combinatie delicioasa de arome.

 

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504
Ingrediente
200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios, sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.
Mod de preparare
Pune un vas cu apa la fiert. Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere.
Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.
Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte. Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.
Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale. Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504

Ingrediente

200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline

sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios, sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.

Mod de preparare

Pune un vas cu apa la fiert. Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere. Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.

Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte. Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.

Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale. Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.

Sursa: bbcgoodfood.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte