Îți place Kanal D? Îți poți vota emisiunea favorită la Premiile TV Mania din acest an. Cum procedezi?

Emisiuni nominalizare la Premiile TV Mania 2020
Emisiuni nominalizare la Premiile TV Mania 2020, cum poți vota

Iată cum procedezi pentru a vota emisiunile favorite de la Kanal D, în cadrul Premiilor TV Mania 2020.

Emisiunile Kanal D sunt urmărite, zilnic, de o mulțime de telespectatori. Dacă show-urile difuzate de către Kanal D se numără printre preferatele tale, nu uita să le votezi la Gala Premiilor TV Mania 2020, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Anul acesta are loc ediția numărul 19 a Premiilor TV Mania, pe data de 24 noiembrie. Spre deosebire de ceilalți ani, gala de anul acesta va fi organizată online, iar timp de trei săptămâni, telespectatorii își pot alege emisiunile favorite.

Cum procedezi pentru a vota emisiunile Kanal D la Premiile TV Mania din acest an?

Mai multe emisiuni Kanal D sunt nominalizate la Premiile TV Mania 2020 și pot fi votate în intervalul 27 octombrie- 15 noiembrie 2020, iar marii câștigătorii vor fi anunțați pe dura de 24 noiembrie, pe pagina de Facebook TV Mania.ro.


Teo Show, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune de divertisment de zi"

Teo Show este emisiunea prezentată de către Teo Trandafir și Bursucu, iar în 2020 este nominalizată la Premiile TV Mania la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”. Îndrăgita emisiune este difuzată la Kanal D de luni până vineri, între orele 15- 17. Cei doi prezentatori simpatici aduc zi de zi telespectatorilor cele mai noi informații din lumea mondenă, precum și divertisment de calitate și invitați iubiți de milioane de români.

Dacă Teo Show este emisiunea ta favorită de divertisment din timpul zilei, atunci o poți vota AICI!

Roata Norocului, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune-concurs"

Bursucu și Ana Maria Barnoschi sunt gazdele emisiunii Roata Norocului. În cadrul acestui show, au fost oferite premii în valoare de aproape o jumătate de milion de euro, iar mai multe familii fără posibilități au fost ajutate să aibă o viață mai bună și au primit electrocasnice și mașini.

Anul acesta, Roata Norocului este nominalizată la premiile TV Mania din acest an, categoria "Cea mai bună emisiune-concurs", astfel că dacă este show-ul de televiziune pe care nu îl ratezi niciodată, atunci poți vota emisiunea AICI!

Cash Taxi, emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune-concurs

Cash Taxi este o altă emisiune îndrăgită de mulți telespectatori.

În acest show, telespectatorii au parte de o călătorie inedită, alături de cel mai curios taximetrist: Cătălin Cazacu. În cazul în care răspund corect, cei care participă la show primesc premii consistente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emisiunea este nominalizată la Premiile TV Mania din acest an, categoria "Cea mai bună emisiune-concurs", iar dacă vrei să se numere printre premianți, trebuie să știi că o poți vota AICI.

Moldovenii, serialul nominalizat la categoria "Cel mai bun serial românesc"

Moldovenii este serialul care aduce în fața telespectatorilor aventurile și peripețiile personajelor din satul Găurenii de Jos, în frunte cu primarul lor, Ghiță Șpagoveanu. Anul acesta, serialul este nominalizat la categoria „Cel mai bun serial românesc". Dacă este serialul tău favorit și nu ratezi niciun episod, atunci îl poți vota AICI!

Puterea Dragostei, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți"

Puterea dragostei este emisiunea de la Kanal D care se bucură de un real succes. Ajunsă la sezonul cu numărul 3, emisiunea este prezentată de către Cristina Mihaela Dorobanțu, care îi ajută pe concurenți să își găsească perechea perfectă.

Puterea Dragostei este show-ul de televiziune nominalizat la categoria "Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți" și dacă vrei să fie premiat în cadrul galei Premiilor TV Mania, atunci îl poți vota AICI!

Trăiri alături de Andreea Mantea, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

Andreea Mantea a revenit pe micul ecran cu un reality show surprinzător, după prezentarea a două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei. Vedeta a acceptat să le împărtășească celor de acasă toate întâmplările pe care le trăiește zi de zi alături de familia sa, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Emisiunea difuzată la Kanal D a fost nominalizată la Premiile TV Mania, categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități", astfel că poate fi votată AICI!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bravo, ai stil! Celebrities, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

Bravo, ai stil! Celebrities este o emisiune cu și despre stil, iar în acest sezon, mai multe vedete din România au venit în fața celor trei jurați, pentru a demonstra că știu toate secretele modei, după ani întregi în showbiz.

În cazul în care este emisiunea ta favorită de la Kanal D, atunci nu ezita să o votezi la Premiile TV Mania din acest an. Bravo, ai stil! Celebrities este emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități" și poate fi votată AICI!


Survivor România, emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show cu celebrități"

Cea de-a treia emisiune difuzată de către Kanal D care a fost nominalizată în anul 2020 la categoria „Cel mai bun reality-show cu celebrități” este Survivor România.

Acest show a făcut furori în anul 2020, iar concurenții înscriși în competiție au reușit să își testeze limitele în cele mai dificile probe, tocmai în Republica Dominicană.

Dacă ai urmărit cu sufletul la gură show-ul Survivor România și s-a numărat printre emisiunile tale favorite, atunci o poți vota AICI!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies