Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!

Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!
Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!

Incepe luna cu o sesiune de shopping! Timp de 3 zile, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni beneficiezi de reduceri de peste 70% si multe alte surprize.

An de an, AFI Palace Cotroceni desfasoara campania „Mega lichidare de stoc” si ofera multe optiuni si avantaje in materie de shopping, avand un numar mare de magazine partenere implicate.

Si in aceasta vara, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de o adevarata experienta de shopping si isi pot completa garderoba cu cele mai mici costuri. Discount-uri substantiale vor fi aplicate in cazul hainelor, articolelor de incaltaminte, accesoriilor si altor produse din AFI Palace Cotroceni.

Toate magazinele incluse in campania „Mega lichidare de stoc” vor folosi o semnalistica speciala, pentru a comunica reducerile disponibile si pentru a fi usor de reperat de catre iubitorii de shopping.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Discount-uri mari la branduri cu renume

Pasionatii de shopping isi pot alege, in cele trei zile de reduceri, tinutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon in materie de fashion- ALDO, Call it Spring, Carpisa, Carturesti,

CLARKS, CROPP TOWN, Depot 96, GMT, GoldenPoint, HOUSE OF ART, Il Passo, iStyle, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Meli Melo, Mirano, MOA, New Yorker, Nissa, Office Shoes, OKAIDI, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, Penti, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Reserved, Salamander, Samsonite, SHOE ART, Steilmann, Stone Creek, Timberland, WHY DENIS Man, WHY DENIS Woman si Wolford.

“Mega Lichidarea de Stoc” este o incheiere festiva a campaniei de vara Christmas in July, care, timp de o luna, a oferit vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni o multitudine de surprize, premii, discounturi, vouchere, ateliere de creatie, petreceri tematice si un

concert cu Stefan Banica Jr.. Christmas in July a fost sarbatoarea bucuriei, a cadourilor si a momentelor frumoase petrecute alaturi de cei dragi, in AFI Palace Cotrocei, in varianta estivala.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies