Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019
Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Există trenduri care vin şi trec foarte repede fără a lasă prea multe în dulapurile noastre şi există alte trenduri care odată ce au apărut îşi revendică un loc permenent pe scenă modei. În cel din urmă exemplu se găsesc colanţii, care deşi sunt dintre cele mai controversate articole vestimentare au rămas la fel de îndrăgiţi în rândul mai multor femei.

Stilul

Nu puţini sunt anii pe care i-au avut colanţîi în lumea modei, iar de la începuturile lor până astăzi au suferit diverse transformări şi adaptări, ajungându-se astăzi că stilul lor cel mai chic să se găsescă sub o formă monocromatica, de regulă una închisă cu accente subtile de strălucire.

Modelele neon sau cele cu imprimeuri psihadelice nu mai sunt în centrul atenţiei, ba chiar fac parte din categoria 'Aşa nu!' doar dacă vrei să te îndrepţi către un festival muzical sau o petrecere de Halloween.

Rolul

Colanţii reprezintă o piesă vestimentară care are propriile sale caracteristici şi nu au rolul de a înlocui niciun alt articol asemenea. Multe doamne sau domnişoare tind să facă deseori o confuzie în acest sens şi ajung să folosească colanţii pe post de pantaloni sau dessuri.

Asortarea colantilor cu o bluziţă scurtă până în talie sau cu diverse rochii casual reprezintă o idee greşită ce nu face parte din indicaţiile ce vin din partea stiliştilor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ecou uriaş al campaniei „Femei pe bancnote”, susţinută de Kanal D! Oficialii BNR iau în considerare demersul de a pune pe o bancnota chipul unei femei extraordinare a României

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Mai sunt doar 10 zile până la marea finală “Exatlon”! În seara aceasta, bătălia pentru vilă!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies