Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019
Îţi place să porţi colanţi? Tendinţele modei 2018-2019

Există trenduri care vin şi trec foarte repede fără a lasă prea multe în dulapurile noastre şi există alte trenduri care odată ce au apărut îşi revendică un loc permenent pe scenă modei. În cel din urmă exemplu se găsesc colanţii, care deşi sunt dintre cele mai controversate articole vestimentare au rămas la fel de îndrăgiţi în rândul mai multor femei.

Mărimea

Atunci când îţi doreşti să arăţi impecabil, este de neconceput să porţi o pereche de colanţi care nu se pliază pe corpul tău. În mod obişnuit, cea mai frecvenţa greşeală care are loc este legată de faptul că multe femei se orientează către colanţi cu o mărime mai mică decât ar trebui să poarte, creând un efect total inestetic care le dezavantajează complet.

Atunci când ei se întind mult prea mult, iar materialul devine uşor transparent, formându-se cute la mişcare, este evident că e vorba de o mărime prea mică care nu se recomandă a fi purtată.

Tot din acest punct de vedere se poate vorbi şi de doamnele sau domnişoarele care au câteva kilograme în plus şi se încăpăţânează să poarte colanţi. Ele pot opta pentru cei de culoare neagră care nu prezintă imprimeuri colorate, eventual dungi verticale care au efectul de alungire a picioarelor.

Un look stilat se realizează cu ajutorul unor reguli de fashion care ar trebui urmate îndeaproape, însă indiferent de acestea, criteriile precum decentă şi bunul gust sunt esenţiale.

sursa: psychologies.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ecou uriaş al campaniei „Femei pe bancnote”, susţinută de Kanal D! Oficialii BNR iau în considerare demersul de a pune pe o bancnota chipul unei femei extraordinare a României

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies