Iti place sa vorbesti murdar in pat? Uite cum sa-ti faci partenerul sa-ti urmeze exemplul!

Iti place sa vorbesti murdar in pat? Uite cum sa-ti faci partenerul sa-ti urmeze exemplul!
Iti place sa vorbesti murdar in pat? Uite cum sa-ti faci partenerul sa-ti urmeze exemplul!

Daca tie iti place sa spui cuvinte murdare in pat, insa el nu iti raspunde, ati putea avea o mica problema de comunicare.

 

"Daca tie iti place si lui ii place, nu aveti motive sa va opriti", spune Amber Madison, terapeut.
"In mod tehnic, nu este nevoie ca amandoi sa participati", continua medicul. Cu toate acestea, este nevoie sa iti "antrenezi" partenerul sa te asculte si sa iti raspunda.
"Probabil ca nu stie cum sa inceapa si nu vrea sa para ridicol.
Incurajeaza-l sa vorbeasca despre ceea ce se intampla in acel moment...ceea ce iti place si ceea ce ii place si mai mult", spune Madison.
Cea mai buna modalitate pentru a-l provoca este ca tu sa vorbesti constant si sa ii pui intrebari usoare. "Orice cuvinte prea agresive sau poruncitoare pot reflecta un control care il poate face sa dea inapoi. In schimb, intreaba-l daca ii place ce ii faci, daca se simte bine si cum ar vrea sa o faceti in continuare.
Acest tip de conversatie este util pentru amandoi si il va atrage", spune terapeutul.

" Daca tie iti place si lui ii place, nu aveti motive sa va opriti", spune Amber Madison, terapeut. 

" In mod tehnic, nu este nevoie ca amandoi sa participati", continua medicul. Cu toate acestea, este nevoie sa iti "antrenezi" partenerul sa te asculte si sa iti raspunda.



" Probabil ca nu stie cum sa inceapa si nu vrea sa para ridicol. Incurajeaza-l sa vorbeasca despre ceea ce se intampla in acel moment...ceea ce iti place si ceea ce ii place si mai mult", spune Madison.

Cea mai buna modalitate pentru a-l provoca este ca tu sa vorbesti constant si sa ii pui intrebari usoare." Orice cuvinte prea agresive sau poruncitoare pot reflecta un control care il poate face sa dea inapoi.
In schimb, intreaba-l daca ii place ce ii faci, daca se simte bine si cum ar vrea sa o faceti in continuare. Acest tip de conversatie este util pentru amandoi si il va atrage
", spune terapeutul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Magdalena Chihaia, cel mai mare fan al lui Dinu Maxer, încă de pe vremea când acesta făcea parte din trupa AXXA: „Am fugit din Mamaia la un concert de-al lor în Neptun.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Horoscop zilnic, 26 septembrie 2024: O zodie se confruntă cu probleme în plan financiar. Trebuie să înceapă să economisească

5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc semnificativ în octombrie 2024

Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies