Supa de rosii este gustoasa si hranitoare! Alina Laufer iti spune cum trebuie sa o prepari.
Ingrediente
1 ceapa mare
2 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 cutie de rosii la conserva
500 ml passata de rosii (suc de rosii gros)
Sare
O lingura (rasa) de zahar
Mod de preparare
Taiati ceapa, morcovul si usturoiul marunt si inabusiti-le in putin ulei.
Dupa ce s-au inmuiat, adaugati rosiile de la conserva, passata de rosii si o lingura (rasa) de zahar si mai lasati 10 minute pe foc. Pasati cu ajurorul unui blender, sau treceti totul prin sita si puneti sare, dupa gust.
Daca vi se pare ca supa este prea groasa, mai adaugati putina apa si mai dati in cateva clocote.
Serviti cu crutoane!
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro