Iti vine sa crezi? Ciresele ingrasa! Uite cate ai voie sa consumi!

Iti vine sa crezi? Ciresele ingrasa! Uite cate ai voie sa consumi!
Iti vine sa crezi? Ciresele ingrasa! Uite cate ai voie sa consumi!

Celebra nutritionista Mihaela Bilic este o mare consumatoare de cirese. Sdora aceste fructe dulci si zemoase, insa atrage atentia ca ingrasa!

 

"Putini sunt cei carora nu le plac ciresele. Si si mai putini sunt cei care mananca cirese cu moderatie, adica un pumn, doi. Cei mai multi dintre noi asteapta ciresele ca pe o sarbatoare, ca pe un moment de frenezie de consum:) Si pe buna dreptate, doar cateva saptamani din an te poti delecta cu cirese. Deci, dupa parerea mea, avand in vedere preferintele majoritatii putem defini normalitatea asa: ciresele sunt un deliciu si se mananca cu castronul (adica cu kilogramul)!
Diuretice si laxative, ciresele contin sorbitol, o forma de
zahar care baloneaza dar si accelereaza tranzitul. Asa ca nu va mirati, ciresele umfla burta si de multe ori asta e semnul ca trebuie sa ne oprim din mancat:) Efectul diuretic e asigurat de continutul mare de potasiu, un argument important daca vreti sa folositi ciresele pentru o cura detox (ca aliment unic, 1-2 kg/zi)
Si daca tot vorbim de cura, n-ar fi rau sa va aduc aminte ca ciresele ingrasa:( Bineinteles nu vorbesc de ciresele de mai, apoase si fara gust, ci de bunaciunile dulci si pietroase care urmeaza in iunie.
Cu 600cal/kg ciresele pot afecta silueta...daca exageram. Ajustati-va dieta in functie de cate cirese vreti sa mancati, puteti renunta la o masa de dragul lor sau puteti manca numai cirese o zi intreaga. Nici varianta cu 1-2 kg in plus la cantar dupa o cura de cirese nu e dramatica, in definitiv merita "sacrificiul". Si aveti tot timpul sa slabiti pana la anu' in luna mai...pentru un alt ospat cu cirese", a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook

"Putini sunt cei carora nu le plac ciresele.

Si si mai putini sunt cei care mananca cirese cu moderatie, adica un pumn, doi. Cei mai multi dintre noi asteapta ciresele ca pe o sarbatoare, ca pe un moment de frenezie de consum:) Si pe buna dreptate, doar cateva saptamani din an te poti delecta cu cirese. Deci, dupa parerea mea, avand in vedere preferintele majoritatii putem defini normalitatea asa: ciresele sunt un deliciu si se mananca cu castronul (adica cu kilogramul)!

Diuretice si laxative, ciresele contin sorbitol, o forma de zahar care baloneaza dar si accelereaza tranzitul.
Asa ca nu va mirati, ciresele umfla burta si de multe ori asta e semnul ca trebuie sa ne oprim din mancat:) Efectul diuretic e asigurat de continutul mare de potasiu, un argument important daca vreti sa folositi ciresele pentru o cura detox (ca aliment unic, 1-2 kg/zi)

Si daca tot vorbim de cura, n-ar fi rau sa va aduc aminte ca ciresele ingrasa:( Bineinteles nu vorbesc de ciresele de mai, apoase si fara gust, ci de bunaciunile dulci si pietroase care urmeaza in iunie.
Cu 600cal/kg ciresele pot afecta silueta...daca exageram. Ajustati-va dieta in functie de cate cirese vreti sa mancati, puteti renunta la o masa de dragul lor sau puteti manca numai cirese o zi intreaga. Nici varianta cu 1-2 kg in plus la cantar dupa o cura de cirese nu e dramatica, in definitiv merita "sacrificiul". Si aveti tot timpul sa slabiti pana la anu' in luna mai...pentru un alt ospat cu cirese", a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies