„Îți vine să explodezi.” Cum se înțeleg Teo Trandafir și Bursucu atunci când nu sunt în fața camerelor de filmat

„Îți vine să explodezi.” Cum se înțeleg Teo Trandafir și Bursucu atunci când nu sunt în fața camerelor de filmat
„Îți vine să explodezi.” Cum se înțeleg Teo Trandafir și Bursucu atunci când nu sunt în fața camerelor de filmat

În ediția recentă a emisiunii „Detectorul de minciuni", invitatul special a fost Bursucu, cunoscut ca prezentatorul emisiunii "Roata Norocului" difuzată la Kanal D.

De-a lungul mai multor ani, Teo Trandafir și Bursucu au avut o colaborare profesională strânsă, iar emisiunea lor a devenit una dintre favoritele telespectatorilor.

Citește și: ”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel

Cum se înțeleg Teo Trandafir și Bursucu atunci când nu sunt în fața camerelor de filmat

În afară de conținutul oferit în cadrul emisiunii, publicul a fost atras de relația construită de Teo Trandafir și Bursucu în timpul prezentării, devenind astfel un aspect esențial al succesului lor în fața audienței.

Chiar dacă în timpul emisiunii păreau să se completeze perfect și să aibă o relație armonioasă, Bursucu a luat decizia de a dezvălui realitatea despre dinamica relației sale cu Teo și cum se desfășurau lucrurile pe platoul de filmare după ce nu mai formau un cuplu în fața camerei.

Cu un caracter mai jovial și mereu în căutare de distracție, Bursucu adăuga un echilibru parteneriatului său cu Teo Trandafir, care aborda totul cu seriozitate și determinare. Cu toate acestea, unele momente de pe micul ecran ascundeau, în realitate, o rigiditate și preocupări adânci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bursucu a dezvăluit că de fiecare dată când apărea pe micile ecrane alături de colega lui avea un sentiment de teamă, deoarece nu se putea ridica la același nivel intelectual ca ea.

Pe parcursul timpului s-a mai întâmplat să nu mai aibă cuvinte în fața ei, lucru ce îi amplifica frica.

Ce a mărturisit Bursucu despre colega lui de breaslă

Datorită multor ani petrecuți împreună pe micul ecran, Bursucu admite că există o mulțime de momente care l-au marcat și i-au creat amintiri deosebite.

 Pe lângă aceste lucruri, el este de părere că a moștenit ceva special de la colega lui de breaslă, având acum o amintire aparte legată de una dintre invitatele lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt un tip mai nebun, nu iau toate lucrurile în serios, ea, de exemplu, ia în serios tot ce se întâmplă în emisiune.

Și dacă vine un cățel în emisiune, ea trebuie să vorbească foarte serios cu acel cățel și să-i dea importanță de 100%, eu mă mai joc. Și atunci, de multe ori, intervine o rigiditate pe care o simți și îți vine să explodezi, mie îmi venea să iau câinele și să alerg prin platou și vedeai o privire așa...Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale”, a declarat Bursucu.

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

”Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu.” Vica Blochina, dezvăluiri inedite despre problemele financiare grave pe care le-a întâmpinat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies