Daca vrei sa incerci o altfel de salata la masa de pranz, Chef Johnny Susala are o reteta delicioasa pentru tine.
Ingrediente
Pastrav afumat- 1 bucata
Icre de pastrav- 20 g
Sfecla roşie fiarta- 1 bucata
Oua- 2 bucaţi
Kale- 4 frunze mari
Avocado- 1 bucata
Usturoi- 2 catei
Cimbru- 4 fire
Unt 80% grasime- 50 g
Ulei de masline- 50 ml
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Pregatire
Taie sfecla felii (batoane) si pune-o la marinat cu ulei de masline, usturoi,
Spala frunzele de kale, indeparteaza cotorul si taie-le fasii, nu foarte inguste
Taie rondele ceapa rosie
Scoate piele pastravului si alege-l de oase, rupe-l in bucatele
Fierbe ouale 6 minute, scoate-le in apa rece
Taie avocadoul in cuburi, stropeste-l cu lamaie
Prepara un dressing din o lingura de miere, o lingura mustar Dijon, zeama de lamaie, sare, piper
Gatire
Caleste in unt fisiile de kale cu sare si piper, usturoi si cimbru, astfel incat sa ramana crocante.
Servire
Pune totul intr-un bol, amesteca-le usor. Toarna dressing-ul. Presara icrele de pastrav.
Sursa: rarefoods.ro