„Iubirea e prea mare.” Iasmina Halas se mărită. Ce a spus despre căsătorie

„Iubirea e prea mare.” Iasmina Halas se mărită. Ce a spus despre căsătorie
„Iubirea e prea mare.” Iasmina Halas se mărită. Ce a spus despre căsătorie

În luna decembrie Iasmina Halas s-a logodit cu Alin, bărbatul pe care îl iubește de mulți ani, în ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat alături de el de-a lungul timpului.

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Iasmina a declarat despre momentul în care a fost cerută în căsătorie și a recunoscut că a fost foarte emoționată.

Citește și: Curtea Iasminei Halas de la Puterea dragostei, distrusă: „Nu știu ce să fac”

Iasmina Halas se mărită

Iasmina Halas și-a arătat inelul cu diamant pe care l-a primit de la cel pe care îl iubește și a mărturisit că înainte de a primi bijuteria a fost la un pas să facă cununia civilă.

Iasmina Halas și Alin au avut parte de multe obstacole în relația lor, de-a lungul anilor, însă, în final, iubirea a învins și s-a ajuns la logodnă.

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și de abia așteaptă să fie împreună pentru totdeauna. Iasmina Halas consideră că Alin este iubirea vieții ei și că sentimentele dintre ei doi sunt înțelese de puține persoane.

„Acum ne-am liniștit. M-am întors mereu la el, pentru că consider că este iubirea vieții mele. Avem o iubirea pe care multă lume nu o înțelege, pentru că probabil nu au trăit-o, dar este ceva greu de explicat. Eu cred că iubirea asta este mult prea mare, de aceea ne aduce mereu înapoi. Mi-aș dori să rămân lângă el toată viața. Sunt convinsă că el este bărbatul lângă care aș putea să trăiesc toată viața, pentru că sunt o persoană mai dificilă și nu mă văd lângă altcineva.

Părinții mei ne susțin în totalitate, îl îndrăgesc pe Alin.", a declarat Iasmina Halas.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Vlăduța Lupău vrea să devină mămică! Ce planuri are frumoasa vedetă: „Când o să vrea Dumnezeu...”

 Iasmina Halas se mărită
Iasmina Halas se mărită[Sursa foto: Captură YouTube]

Iasmina Halas visează la o nuntă de prințese

Iasmina Halas consideră că un act nu îi leagă și nu ține neapărat la această idee, dar cu toate acestea are un vis încă de când era mică, mai exact ca la nunta ei să fie o prințesă.

„Nu cred că un act ne-ar ține pe noi, dar astea sunt chestiile care mă fac pe mine mai fericită, să știu că suntem căsătoriți, că facem o nuntă frumoasă.

Eu mi-am dorit-o de mică și trebuie să se întâmple. Eu chiar îmi doresc, iar el de dragul meu probabil o să se adapteze. Rochia de cununie va fi albă simplă sau ceva simplu, dar cea de nuntă mă gândesc că va fi o rochiță de prințesă, spectaculoasă, ca în basme. Eu consider că dacă doi oameni se iubesc nu au nevoie de nimic. Nici de acte, nici de copil, de nimic care să îi lege într-un fel sau altul.
Dacă iubești rămâi acolo orice ar fi. Dar da, cu siguranță cântărește într-o relație.",
a mărturisit Iasmian Halas, la Online Story.

 Iasmina Halas se mărită
Iasmina Halas se mărită[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre relația toxică prin care a trecut la 18 ani: „Eram în stare să fac multe...”

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Iasmina Halas s-a împăcat cu Mihai Florea? Ce a spus frumoasa blondă după apariţia acestor zvonuri: „Ne-am dat seama că forţăm degeaba ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies