Iubirea pe timp de pandemie- povestea unui cuplu de vârstnici care se întâlnește zilnic la granița dintre două state. „Dragostea merge mai departe.”

iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cupluiubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu
iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu

Și pe timp de pandemie, iubirea e cea mai puternică forță. Un cuplu de octogenari din Danemarca și Germania se întâlnesc zilnic la granița închisă dintre cele două state.

Iubirea pe timp de pandemie e mai puternică decât orice, iar această afirmație este susținută de relația a doi octogenari, din state diferite. Ea e din Danemarca, iar el din Germania și, cu toate astea, nimic nu îi oprește din a se iubi! Cei doi sunt un exemplu de răbdare și înțelegere pentru mulți tineri, pentru că zilnic se văd la granița dintre cele două țări, care a fost închisă ca măsură de prevenție.

Deși el nu poate trece în Danemarca, iar ea în Germania, cei doi bătrânei se văd zilnic pentru a mânca împreună și pentru a putea discuta față în față. Inga Rasmussen, din Danemarca, l-a cunoscut pe Karsten Tuechsen Hansen, din Germania, în urmă cu doi ani. Fiind văduvi amândoi, bătrâneii în vârstă de 85, respectiv 89 de ani, au decis să sfideze trecerea timpului și au decis să aibă o relație.

Citeste si: Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu
iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Povestea unui cuplu de vârstnici care se întâlnește zilnic la granița dintre două state: un exemplu pentru generațiile tinere

Foarte multe cupluri au fost afectate de restricțiile de călătorie impuse de izbucnirea pandemiei de coronavirus, însă iubirea este cea mai puternică forță- nu poate fi oprită, ignorată sau restricționată, așa că protagoniștii vârstnici ai poveștii noastre, au găsit formula perfectă pentru a-și împărtăși sentimentele, chiar și în vreme de pandemie. Inga Ramussen merge zilnic la graniță cu mașina, iar în portbagaj are scaune pliante, diferite gustări și băuturi, iar iubitul său, Karsten Tuechsen Hansen, călătorește pe bicicletă, doar ca să-și vadă preț de câteva momente, iubita.

iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu
iubire, pandemie, poveste, cuplu de vârstnici, cuplu

Cei doi stau fiecare pe partea țării sale de graniță și discută, se înfruptă din gustările pregătite de acasă și beau șnaps cu apă fierbinte, dintr-un termos, dar chiar dacă nu se pot atinge, sunt mai fericiți ca niciodată. Înțelepciunea lor e un exemplu pentru mulți tineri pentru că bătrâneii nu renunță la povestea de dragoste pe care o au ci, din contră, sfidează toate regulile naturii și chiar și în această perioadă dificilă, se iubesc mai mult ca oricând.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu există altă soluţie.

Dragostea merge mai departe… E bine că ne putem vedea o dată pe zi în felul acesta. Nu ne putem îmbrăţişa sau săruta, dar e aici cu mine şi putem împărtăşi noutăţi”, a menționat bătrânica Inga Ramussen.

„Să iubeşti, să fii sănătos şi să trăieşti o viaţă lungă”, a declarat bărbatul, ridicând paharul în semn de „noroc.”

Citeste si: De ce s-a despărțit Bianca Rus de fostul său soț? Detalii șocante! „Mi-a făcut plângere penală”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies