„Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată.” Ce spune Oana Roman despre sărbătorirea iubirii de pe 14 februarie

„Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată.” Ce spune Oana Roman despre sărbătorirea iubirii de pe 14 februarie
„Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată.” Ce spune Oana Roman despre sărbătorirea iubirii de pe 14 februarie

Oana Roman a vorbit despre Valentine’s Day și ce părere are despre această zi.

Oana Roman a obișnuit deja să împartă cu urmăritorii anumite situații din viață și să comenteze atunci când nu este pe aceeași lungime de undă cu ceea ce se întâmplă în jurul ei.

„Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile.” Ce părere are Oana Roman despre Valentine’s Day

Citește și: „Trebuie să știi cum să o iei. E extrem de sinceră.” Cornel Păsat a vorbit despre Oana Roman, la 17 ani de la despărțire! Ce spune dansatorul despre divorțul fostei sale iubite de Marius Elisei?

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Tata a avut întotdeauna multe cuvinte de alint la adresa mea. Lucru pe care mama nu l-a făcut.” Oana Roman, mărturisiri neștiute despre relația pe care o avea cu părinții săi în copilărie!

Oana Roman a postat un videoclip la story, pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre Valentine’s Day și despre motivul pentru care nu a serbat această zi niciodată.

Oana preferă să se bucure de venirea primăverii, cât despre iubire, consideră că aceasta trebuie demonstrată în fiecare zi, nu doar o dată pe an, atunci când sunt cheltuite sume mari pentru cadouri.

„Toată lumea e cu Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată, poate doar obligată. E doar o prostie americănească, strategie de marketing, cum e și Halloween și multe altele. Mie îmi place mărțișorul.

Serbez venirea primăverii. Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile.”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman, atentă la bani de când și-a luat o mare țeapă la piață

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Totul din jurul nostru are un preț, astfel că e aproape imposibil să mai ieși din casă fără să dai măcar o anumită sumă de bani pe ceva. Despre cheltuieli a vorbit Oana Roman și săptămâna trecută, atunci când și-a luat o mare țeapă la piață, cu produsele pe care le-a cumpărat, fără să întrebe de preț. 

„Să vă povestesc aventura mea. M-am dus la poștă să iau niște hârtii, să rezolv niște treburi, și când am plecat eu de acolo, m-am oprit la o doamnă de unde cumpăr eu legume și fructe de peste doi ani și întotdeauna avea prețuri rezonabile și am recomandat-o la toată lumea pentru prețurile bune. M-am oprit să iau niște mărar, pătrunjel, ceapă verde și ardei gras pentru că vreau să fac niște ardei umpluți.
Nu am întrebat cât costă pentru că tot timpul prețurile erau rezonabile. Mi-am luat una dintre cele mai mari țepe din viața asta, pentru că kilogramul de ardei gras la doamna asta era 25 de lei și mi-a cerut 50 de lei pentru 6 ardei grași.”
, a povestit Oana Roman pe contul său de socializare.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Ultimii ani au fost un Iad.” Oana Roman, adevărul despre ultima perioadă din relația cu Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies