Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui

Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui.
Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui.

Atunci cand te indragostesti, iti doresti ca prietenii tai si iubitul tau sa se inteleaga bine si sa se placa.

Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui. Atunci cand te indragostesti, iti doresti ca prietenii tai si iubitul tau sa se inteleaga bine si sa se placa. Totusi, uneori acest lucru nu este posibil. Afla de la noi care sunt motivele, in functie de zodia lui.

Berbec

Berbecului ii place sa fie numarul 1 in orice asa ca,atunci cand observa pe cineva care il intrece la o anumita abilitate, se simte amenintat.

Nu depasi niciodata maestrul.

Taur

Taurului ii place sa stea in medii linistite si sa se relaxeze. Cand intalneste pe cineva cu prea multa energie, nu ii convine.

Gemeni

Gemenii nu stau prea bine la capitolul concentrare asa ca, atunci cand dau de cineva care vorbeste exagerat de repede, il resping din start.

Rac

Racul este o fire extrem de sensibila si preia foarte repede sentimentele cuiva si construieste o relatie cu acel cineva. Daca da de o persoana rece, o priveste ca pe o amenintate.

Leu

Leul adora faima si ii place sa fie admirat si idolatrizat pentru fiecare pas pe care il face in viata lui. Daca cineva nu il lauda, nu ii va placea de acea persoana.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fecioara

Fecioara pune mare pret pe ratiune si nu este un mare fan al oamenilor care se lasa ghidati de sentimente. Astfel ca nu te astepta sa ii pese daca iti raneste pe cineva sensibil din cercul tau de prieteni.

Balanta

Nativului din zodia Balanta ii place sa atraga atentia oamenilor din jurul sau si il face fericit. Astfel ca face orice ca sa iasa in evidenta si poate chiar crea conflictecu prietenii tai.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 14-20 iunie

Scorpion

Este firesc pentru un Scorpion sa fie determinat si ambitios si sa munceasca din greu. Astfel ca, daca intalneste pe cineva care il percepe drept lenes, nu se va lega o relatie prea buna.

Sagetator

Sagetatorul adora aventura. Daca intalneste oameni care prefera sa stea doar in casa, atunci acestia nu vor fi prieteni foarte buni.

Capricorn

Capricornul adora sa mediteze. Este important pentru el sa abia autocontrol in problemele din viata sa si orice distragere de la liniste il afecteaza, asa ca ii inlatura pe cei care fac asta.

Varsator

Varsatorul cauta sa schimbe radical lumea. El simte ca lucrurile trebuie sa se intample rapid asa ca, atunci cand intalneste pe cineva care nu ii impartaseste modul in care gandeste si actioneaza, il inlatura.

Pesti

Pestii adora creativitatea. Acestia nu vad cu ochi buni ordinea si standardele. Daca intalnesc pe cineva plictisitor, nu isi vor petrece timpul cu el.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies