„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?

„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?
„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?

Deea Maxer își împărtășește trăirile cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar dacă are planuri mari în lumea make-up-ului, artista nu lasă deoparte nici pasiunea pentru mașini, interes în care se regăsește și partenerul său de viață.

Mereu când se află în afara programului, vedeta face tot posibilul să se vadă cu persoanele dragi. Cu toate că cea mai mare parte din timp este alături de noul să partener și de micuții ei, ei bine, în urmă cu puțin timp, a ieșit cu mama ei și au luat prânzul împreună.

Citește și: „Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare.” Motivul pentru care Oana Lis nu mai merge în vacanțe

Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei

Nu mulți știu cum arată mama vedetei, deoarece aceasta nu s-a afișat foarte des cu cea care i-a dat viață.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și mama ei. Cele două au ieșit în oraș și au petrecut timp de calitate împreună. Pe chipul lor se vedea fericirea, iar Deea a fost foarte bucuroasă că a putut fi alături de c ea care i-a dat viață, postând și un mesaj alături de imaginea publicată.

„Iubita mea mamă”, a fost mesajul pe care Deea Maxer l-a postat în mediul online.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mama Deei, mai mare cu doar 4 ani față de fostul său ginere, Dinu

Chiar dacă între Deea și Dinu Maxer este o diferență de 16 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să își dea frâu liber sentimentelor.

În momentul în care cei doi s-au cunoscut, artista nu avea mai mult de 16 ani, iar Dinu 32.

Se pare că mama Deei este cu doar 4 ani mai mare decât Dinu. În momentul actual lucrurile stau diferit, deoarece actualul partener al vedetei are 31 de ani și sunt destul de apropiați de vârstă.

„Mama cu tata bănuiau (n.r. că sunt împreună) pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită.

Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră. Am zis: «Păi fetele astea se duc la gagici, pe mine Dinu mă apără.»(...) Dinu era leşinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară. E cu 16 ani mai mare ca mine și eu avem 16 ani.”, a spus Deea Maxer la un moment dat.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama ei a fost alături de ea și i-a spus că dacă consideră că Dinu estte bărbatul cu care își dorește o relație primește toată susținerea lor.

„Mami, dacă tu ești fericită și crezi ca Dinu e bărbatul cu care vrei să ai o relație, noi te încurajam și vrem să fim lângă tine”,   a mai spus artista că au fost cuvintele mamei sale atunci când a început o relaţie cu soţul ei.

Citește și: ”Să nu ne mai ferim.” Ce a postat Deea Maxer pe rețelele de socializare. Fanii au fost în extaz



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies