Iubita unui fost concurent de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată

Roxana Printesa Ardealului
Roxana Printesa Ardealului

Vestea a fost dată pe pagina de Facebook.

Veste uriașă în showbiz. Una dintre cele mai cunoscute artiste din România a devenit mamă pentru prima dată. Roxana Prințesa Ardealului a născut un băiețel perfect sănătos și este în culmea fericirii.

Tatăl bebelușului este nimeni altul decât Rusu, fostul concurent de la Puterea dragostei.

Pe contul ei de Facebook, proaspăta mămică a postat primele imagini cu bebelușul! Băiețelul a venit pe lume la Maternitatea Oradea și a primit un nume superb: Dominic Rusian.

Roxana și-a dosrit să nască natural, iar acest lucru s-a întâmplat.

Roxana Prințesa Ardealului și Rusu de la Puterea dragostei au fost certați câteva luni

„Băiatul meu Dominic Rusian, care a venit inainte de termen! Minunea mea şi mă bucur că am putut să nasc natural, mulțumesc pentru răbdare spitalului de maternitate din Oradea, asistenți, moașe și doctori😊🙏 Revin cu poze mai târziu😊😇 Simt să împărtășesc cu voi această minune şi bucurie.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a decurs totul bine🙏🙏'', a scris Roxana Prinţesa Ardealului pe Facebook. În plus, Roxana l-a filmat pe micuț și în incubator.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei, în doliu! Concurentul și-a pierdut bunicul

Citeste si: Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce Bianca si Livian s-au DESPARTIT: ''Esti un nimic, vai de capul tau...''

Citeste si: Ce motiv a avut Jador sa se întoarcă la Ella de la Puterea dragostei! Prietenul lui cel mai bun face dezvăluiri uluitoare despre dorințele ascunse ale cântărețului

„Neața! Mă numesc Dominic Rusian, sunt un mic îngeraş frumos şi drăgălaş. Doamne, îţi mulţumesc pentru această binecuvântare 😇🙏'', a scris artista pe Facebook. Fanii şi prietenii au felicitat-o şi i-au dorit tot ce este mai bun alături de copilul ei.

La câteva săptămâni după ce Rusu a revenit din casa Puterea dragostei, Roxana Prințesa Ardealului a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Cei doi au fost certați timp de câteva luni, însă au revenit la sentimente mai bune și au decis să își întemeieze o familie și să lase problemele în urmă.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies