Iubitul ei a numit-o "grasa infecta"! Uite cum s-a transformat femeia asta si s-a razbunat pe barbat!

Iubitul ei a numit-o
Iubitul ei a numit-o "grasa infecta"! Uite cum s-a transformat femeia asta si s-a razbunat pe barbat!

Alvina Rayne este o mamica de 32 de ani din Philadelphia cu o poveste de viata impresionanta.

 

Femeia a fost implicata intr-o relatie abuziva. Din aceasta cautza, a dezvoltat un diagnostic dublu de depresie si dependenta alimentara. Din cauza greutatii, trebuia sa cumpere haine de la barbati. Chiar si mersul a devenit o provocare.
Cand a ajuns la 140 de kilograme, iubitul sau a inceput sa o numeasca "urata" si "grasa infecta". Pentru a face fata acestor atacuri, Alvina a inceput sa manance din ce in ce mai mult.
Tanara mamica suferea de tensiune, pre-diabet, simbolul ovarelor polichistice, hipetrofie ventriculara si anxietate severa. A incercat sa-si paraseasca partenerul, insa acesta ii repeta ca nu se va mai uita nimeni niciodata la ea.
Insa, dupa ani de abuz emotional, Alvina si-a adunat toate puterile si l-a parasit. In 2009, femeia a reusit sa-si schimbe complet viata si dieta. A inceput un regim keto sarac in carbohidrati.
A slabit rapid 70 de kilograme.
Acum are un video blog prin care ii inspira pe cei din jur. Chiar si fostul iubit a sunat-o si a incercat sa o recucereasca, insa femeia nici nu a mai vrut sa auda de el.
Alvina este casatorita acum cu Sascha, un barbat care o iubeste si o face fericita.

Femeia a fost implicata intr-o relatie abuziva.

Din aceasta cautza, a dezvoltat un diagnostic dublu de depresie si dependenta alimentara. Din cauza greutatii, trebuia sa cumpere haine de la barbati. Chiar si mersul a devenit o provocare.

Asta e bautura minune care te slabeste 4 kilograme intr-o saptamana! Incearc-o si tu!

Cand a ajuns la 140 de kilograme, iubitul sau a inceput sa o numeasca "urata" si "grasa infecta".

Pentru a face fata acestor atacuri, Alvina a inceput sa manance din ce in ce mai mult. Tanara mamica suferea de tensiune, pre-diabet, simbolul ovarelor polichistice, hipetrofie ventriculara si anxietate severa. A incercat sa-si paraseasca partenerul, insa acesta ii repeta ca nu se va mai uita nimeni niciodata la ea.

Este cea mai ieftina cura de slabire! Incearc-o si tu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Insa,
dupa ani de abuz emotional, Alvina si-a adunat toate puterile si l-a parasit. In 2009, femeia a reusit sa-si schimbe complet viata si dieta. A inceput un regim keto sarac in carbohidrati. A slabit rapid 70 de kilograme.



Acum are un video blog prin care ii inspira pe cei din jur. Chiar si fostul iubit a sunat-o si a incercat sa o recucereasca, insa femeia nici nu a mai vrut sa auda de el.

3 alimente care accelereaza procesul de slabire!

Alvina este casatorita acum cu Sascha, un barbat care o iubeste si o face fericita.

sursa foto



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies