Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Andreea Raicu a primit una negativa

Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Andreea Raicu a primit una negativa
Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici! Andreea Raicu a primit una negativa

Iulia Albu a fost invitata in emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D pentru a comenta tinutele vedetelor.

 

Iulia nu a menajat pe nimeni, asa ca notele pe care le-a acordat nu au fost foarte mari pentru toata lumea.
"Gina Pistol este una dintre vedetele care se spala pe cap. Are manecile prea lungi, dar pantofii sunt ok pentru tinut aei. Primeste nota 5.", a comentat Iulia.
In schimb, Pepe a primit o nota mai mare: "Pepe a renuntat in sfarsit la stilul cocalaresc care il caracterizeaza.
E foarte bine. Imi place. Nu isi mai poarta parul gelat, ci acum are un coc de samurai. Primeste nota 8,5.".
"Andei Adam i se potriveste mai bine stilul Barbie, decat cel Lady Gaga wanna be. Primeste nota 4,5.", a spus stilistul.
##VIDEO3845##
"In sfasit Andreei Raicu ii vad negul.
Smnele din nastere ne fac speciali. Eu i-am recomandat de mai multe indirect sa nu si-l ascunda. Are sandale, bravo. Este absolut de prost gust sa porti ceas seara. Andreea Raicu este singura persoana care poarta piele de parca ar fi de musama. Parul lasat, ceasul, rochia decoltata, fac sa arate extrem de vulgar. Nu mi se pare ca arata elegant. Este sexy, dar orice femeie care isi arata decolteul si picioarele e sexy.
O sa ii dau un punct din oficiu. Andreea Raicu primeste nota -3. In momentul in care ne prezentam asa la un eveniment trebuie sa iti asumi tinuta. Ea s-a imbracat ca fetele din Bamboo.", a spus Iulia Albu despre Andreea Raicu.
"Marius Moga are o incaltaminte foarte interesanta. E ok tinuta. Am observat ca foarte multi artisti adopta acest stil si parca ar fi in uniforma.
Mi se pare interesant combinarea camasii cu papion si genul sport, dar nu cu acei ochelari. Primeste nota 6.
Alexandra Stan are o tinuta nepotrivita pentru silueta ei. Toate titlurile au fost ca e un accesoriu de Iulia Albu. Imi pare rau, dar machiajul este dezastruos. Trebuie sa apeleze la un alt make-up artist. O sa primeasca 2 puncte in plus. Primeste nota 2", a mai adaugat fashion designerul.
"Imi plac jeansii lui Maruta, ceasul, nu imi place camasa. Nu am nicio problema cu pantofii. Este o tinuta total neinspirata. Nota 3", a concluzionat Iulia.

Iulia nu a menajat pe nimeni, asa ca notele pe care le-a acordat nu au fost foarte mari pentru toata lumea.

" Gina Pistol este una dintre vedetele care se spala pe cap.

Are manecile prea lungi, dar pantofii sunt ok pentru tinuta ei. Primeste nota 5.", a comentat Iulia. 

In schimb, Pepe a primit o nota mai mare:" Pepe a renuntat in sfarsit la stilul cocalaresc care il caracterizeaza. E foarte bine. Imi place. Nu isi mai poarta parul gelat, ci acum are un coc de samurai. Primeste nota 8,5.".

" Andei Adam i se potriveste mai bine stilul Barbie, decat cel Lady Gaga wanna be.
Primeste nota 4,5.
", a spus stilistul.


##VIDEO3845##

" In sfarsit Andreei Raicu ii vad negul. Smnele din nastere ne fac speciali. Eu i-am recomandat de mai multe indirect sa nu si-l ascunda. Are sandale, bravo. Este absolut de prost gust sa porti ceas seara. Andreea Raicu este singura persoana care poarta piele de parca ar fi de musama. Parul lasat, ceasul, rochia decoltata, fac sa arate extrem de vulgar. Nu mi se pare ca arata elegant. Este sexy, dar orice femeie care isi arata decolteul si picioarele e sexy. O sa ii dau un punct din oficiu. Andreea Raicu primeste nota -3. In momentul in care ne prezentam asa la un eveniment trebuie sa iti asumi tinuta. Ea s-a imbracat ca fetele din Bamboo.", a spus Iulia Albu despre Andreea Raicu.

" Marius Moga are o incaltaminte foarte interesanta. E ok tinuta. Am observat ca foarte multi artisti adopta acest stil si parca ar fi in uniforma. Mi se pare interesant combinarea camasii cu papion si genul sport, dar nu cu acei ochelari. Primeste nota 6.

Alexandra Stan are o tinuta nepotrivita pentru silueta ei. Toate titlurile au fost ca e un accesoriu de Iulia Albu. Imi pare rau, dar machiajul este dezastruos. Trebuie sa apeleze la un alt make-up artist. O sa primeasca 2 puncte in plus. Primeste nota 2
", a mai adaugat fashion designerul.

" Imi plac jeansii lui Maruta, ceasul, nu imi place camasa. Nu am nicio problema cu pantofii. Este o tinuta total neinspirata. Nota 3", a concluzionat Iulia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum pregătește Gabriela Cristea renumita ciocolată Dubai. „Ce frumusețe de ciocolată avem! Ce frumos se vede cu aurul acesta!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum încearcă Alin Oprea să "elimine" și să evite controversele scandalului în care este implicat

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies