Iulia Albu a criticat din nou vedetele din Romania! Uite ce note a oferit Adelei Popescu, Alexandrei Stoicescu si Oanei Roman!

Iulia Albu a criticat din nou vedetele din Romania! Uite ce note a oferit Adelei Popescu, Alexandrei Stoicescu si Oanei Roman!
Iulia Albu a criticat din nou vedetele din Romania! Uite ce note a oferit Adelei Popescu, Alexandrei Stoicescu si Oanei Roman!

Ca-n fiecare joi, Iulia Albu este prezenta in emisiunea „WowBiz” de la Kanal D.

„Adela Popescu a avut o aparitie foarte fresh. Am mai vazut acest model, este o reinterpretare, dar imi place cum controleaza tinuta, parul e finisat, accesoriile sunt de efect, mi-a placut incaltamintea. Erau totusi prea inalte acele ghete. Este mai mult o tinuta de club si nu de garden party. Nota 2 pentru ca s-a imbracat asa! Imi pare foarte rau, acelea sunt cizme de iarna. Daca ar fi fost in club ar fi primit 8,5”, a afirmat fashion editorul.



Alexandra Stoicescu nu a fost aspru criticata de Iulia Albu, din contra a primit o nota destul de mare. „Este o tinuta foarte buna pentru varsta ei. Rochia este prea lunga. Parul strica tot. In Romania numai Andreea Esca isi permite sa aiba aceeasi coafura de fiecare data.  Nota 7,2”, a afirmat criticul de moda.

Oana Roman a primit o nota extrem de mica din partea fashion editorului.
„Acei balerini sunt urati. Piciorul femeii nu arata bine niciodata in balerini. E adevarat ca ii trebuia un toc mic. Putea sa-si puna pantofi cu toc si sa intre acolo cu masina. Eu am intrat cu calul, nu cred ca era o problema...Cam anosta aparitia. -23 este nota pentru Oana Roman”, a declarat Iulia Albu.

Despre Virgil Iantu, Iulia Albu a avut cuvinte de lauda.
„A fost impecabil. A avut o nota usor lejera. E adevarat ca putea mai mult, dar dintre aparitiile de acolo a fost cea mai reusita. Fara sa fie un costum extraordinar, imaginea de ansamblu e una buna. Primeste nota 7,8”, a declarat fashion editorul.

Nico a fost criticata asupra de Iulia Albu. „Uite ce trandafir are ca husa la telefon. Ea nu are o zona stilistica pe care sa o stapaneasca in acest moment.
Cand o vedem imbracata prea tineresc, cand aiurea. O sa ii dam o nota pentru aceasta aparitie: minus infinit”
, a conchis criticul de moda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

##VIDEO10572##



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies