Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”
Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Ca de fiecare dată, joi e ziua în care Iulia dă verdictul în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor. Cine a impresionat-o şi cine nu, aflaţi mai jos.

 

 

Alexandra Dinu- A reeditat o ţinută purtată de Angelina Jolie, dar nu i-a ieşit, nu-mi plac pantalonii. Primeşte nota 1. 

 

Lavinia Pîrva- Nu ştiu dacă aceste încălţări sunt originale, dar îmi place. Este pe stradă, este perfect îmbrăcată pentru iarnă. Nota mea pentru ea e 4. 

 

Speak- O ţinută decentă, nu vreau să comentez aşa ceva. Este o ţinută banală, este pe stradă. Primeşte 4. 

 

Oana Cuzino- Urăsc oamenii care poartă mortăciuni. Nu mă interesează ce e, dar nu-mi pasă. E odios. Nu văd de ce cineva ar purta o blană. Nu-mi place această veste, nu-i ţine suficient de cald, în rest, nu e nimic spectaculos.

Nota mea pentru Oana este 0. 

 

Adelina şi Cristi Chivu- o ţinută banală, în negru. Este o apariţie de WOW şi da, le vom da un trofeu WOW. 

 

Corina Caragea- Are o apariţie plictisitoare, nu-mi place această combinaţie, roşu cu nude, mi-ar fi plăcut să fie roşu din cap până-n picioare.

Nu e OK acel maiou. Ar fi trebuit să poarte nişte pantofi roşii şi ar fi arătat minunat. Primeşte nota- 61.

 

Maria Marinescu- are o ţinută foarte bună pentru ţară. Şi partenerul ei e în aceeaşi zonă. Nota mea pentru ei este 9.

 

Anamaria Ferentz- A ucis o faţă de masă pentru o cămaşă nefericită, dar şi-a mai pus şi acei pantaloni.

Nu-mi place deloc ce a făcut, nu-mi plac nici acele perle. În schimb, are un aer aşa, fapt pentru care zic să-i bucurăm sufletul cu un trofeu BAU. 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

WOW sau BAU! Iulia Albu a fost dezamagita de tinuta Andrei Maruta, insa uimita de Halep: "Simona este impecabila, le-a dat clasa multora"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies