Iulia Albu a facut din nou prapad! Nici macar nu a stiut cine e cel caruia i-a dat trofeul WOW! "Dumnezeule, zici ca e o varza langa un papagal!" Uite catre cine s-au dus cele doua trofee!

Iulia Albu a facut din nou prapad! Nici macar nu a stiut cine e cel caruia i-a dat trofeul WOW!
Iulia Albu a facut din nou prapad! Nici macar nu a stiut cine e cel caruia i-a dat trofeul WOW! "Dumnezeule, zici ca e o varza langa un papagal!" Uite catre cine s-au dus cele doua trofee!

A fost joi, asa ca a fost din nou Iulia Albu in platoul emisiunii Wowbiz! Fashion-editorul si-a facut din nou de cap si a comentat tinutele vedetelor in stilul caracteristic.

 

Andra: are o pereche de pantofi de la un brand celebru. Intr-adevar, pot salva o tinuta, cu conditia sa nu fie una dezastruoasa. Nu-mi place acea camasa pentru ca este prea subtire si ca nu este accesorizata corect. Andra va primi nota 3!
 
 
Catinca Roman: Cu siguranta un look mai interesant pana acum. Nu ma da pe spate insa, avand
in vedere evenimentul la care a participat.
Imi place insa makeupul si coafura. Niciodata insa nu asortam pantoful negru cu albastru. Mai bine am sta acasa sa mancam seminte decat  sa facem asta. -2 pentru Catinca!
 
 
Anca Turcasiu: Arata foarte bine pentru varsta ei, asta nu inseamna ca tot ce pune pe ea ii sta foarte bine. Insa este o tinuta decenta,chiar daca nu ma da pe spate.
Motiv pentru care va lua de la noi nota 6.
 
 
Razvan Simion si Lidia Buble: Cand se merge in cuplu la un eveniment este bine ca ambii sa fie echilibrati stilistic. Daca el e intr-un stil asa minimal ar trebui ca cea care-l insoteste sa fie in
aceeasi zona, insa nu e cazul. Ii vine bine insa nu este in concordanta cu ce poarta Razvan.
El va primi un 8, iar ea va primi un 5,7.
 
 
Andreea Balan: Nu cred! Nu are nicio paieta! Dumnezeule! Am vazut ca in ultimul timp se axeaza pe tipul de look a la Marilyn Monroe. ROchie este evident una depasita! Nu ar trebui sa purtam asa ceva in 2016, doar daca mergem la vreun botez. Cu nuanta nu am o problema.
Nu
ma dau pe spate sandalele! Tinuta ideala ar fi fost undeva in zona genunchiului, nu asa rochii dintr-acestea de nasa, astfel ca Andreea Balan va primi de la noi nota 6,2!
 
 
Oana Roman: Este cea mai urata rochie pe care am vazut-o in viata mea. Mov cu accesorii aurii... este ceva ingrozitor! Ea nu ar trebui sa poarte rochii mai largi, pentru ca nu este o silfida.
Ar trebui sa iasa in primul rand din sacii astia. Nu credeam ca se mai poate purta asa ceva. E monstruoasa, motiv pentru care va primi 1!
 
 
Andreea Banica: Este o varza langa un papagal! Asa am avut senzatia! Are o coafura impecabila si un makeup impecabil si i se potriveste. Numai ca aceasta rochie o face si grasa si patrata in aceelasi timp.
Arata ca o varza sau o ceapa, asa, cu mai multe foi. Din pacate in aceasta seara va primi de la noi un trofeu BAU!
 
 
CRBL: Are o tinuta foarte buna, insa nu pentru un astfel de eveniment! Insa el are un aer cool asa cumva. Pantalonii aia de pantera roz sunt interesanti cumva, asa ca o sa-i dam un -1.
 
 
Stefan Banica si Lavinia Parva: Iarasi acea camasa subtire. Oare cum isi aleg acele camasi?
Aceasta salopeta odioasa care pare imprumutata din garderoba fostei zane a surprizelor mi se pare ceva epic. E ca si cum ar fi murit toata moda pana la Lavinia Parva. Faptul ca e alb cu verde nu este neaparat deranjant ci nuantele de alb si verde! Acela nu e un sacou de vara si nu e potrivit pentru un asemenea eveniment. Cel mai grav accesoriu al lui este tinuta partenerei care il trage in jos mult, astfel ca va lua 0! Ea e undeva la- infinit!
 
 
Ciprian Marica: Nu il stiu. Nu ma uit la fotbal! Tinuta lui nu este una gresita. Camasa este aleasa
corect, costumul este ok oarecum. As fi preferat un alt pantof. Tinuta lui este insa peste alte tinute care au fost astazi, motiv pentru care va primi de la noi un trofeu WOW!

Andra: are o pereche de pantofi de la un brand celebru. Intr-adevar, pot salva o tinuta, cu conditia sa nu fie una dezastruoasa. Nu-mi place acea camasa pentru ca este prea subtire si ca nu este accesorizata corect. Andra va primi nota 3!

Catinca Roman: Cu siguranta un look mai interesant pana acum. Nu ma da pe spate insa, avandin vedere evenimentul la care a participat. Imi place insa makeupul si coafura. Niciodata insa nu asortam pantoful negru cu albastru. Mai bine am sta acasa sa mancam seminte decat  sa facem asta. -2 pentru Catinca!

Anca Turcasiu: Arata foarte bine pentru varsta ei, asta nu inseamna ca tot ce pune pe ea ii sta foarte bine. Insa este o tinuta decenta,chiar daca nu ma da pe spate. Motiv pentru care va lua de la noi nota 6.

Razvan Simion si Lidia Buble: Cand se merge in cuplu la un eveniment este bine ca ambii sa fie echilibrati stilistic. Daca el e intr-un stil asa minimal ar trebui ca cea care-l insoteste sa fie in aceeasi zona, insa nu e cazul. Ii vine bine insa nu este in concordanta cu ce poarta Razvan. El va primi un 8, iar ea va primi un 5,7.

##VIDEO47539##

Andreea Balan: Nu cred! Nu are nicio paieta! Dumnezeule! Am vazut ca in ultimul timp se axeaza pe tipul de look a la Marilyn Monroe. ROchie este evident una depasita! Nu ar trebui sa purtam asa ceva in 2016, doar daca mergem la vreun botez. Cu nuanta nu am o problema. Numa dau pe spate sandalele! Tinuta ideala ar fi fost undeva in zona genunchiului, nu asa rochii dintr-acestea de nasa, astfel ca Andreea Balan va primi de la noi nota 6,2!

Oana Roman: Este cea mai urata rochie pe care am vazut-o in viata mea. Mov cu accesorii aurii... este ceva ingrozitor! Ea nu ar trebui sa poarte rochii mai largi, pentru ca nu este o silfida. Ar trebui sa iasa in primul rand din sacii astia. Nu credeam ca se mai poate purta asa ceva. E monstruoasa, motiv pentru care va primi 1!

Andreea Banica: Este o varza langa un papagal! Asa am avut senzatia! Are o coafura impecabila si un makeup impecabil si i se potriveste. Numai ca aceasta rochie o face si grasa si patrata in aceelasi timp. Arata ca o varza sau o ceapa, asa, cu mai multe foi. Din pacate in aceasta seara va primi de la noi un trofeu BAU!

CRBL: Are o tinuta foarte buna, insa nu pentru un astfel de eveniment! Insa el are un aer cool asa cumva. Pantalonii aia de pantera roz sunt interesanti cumva, asa ca o sa-i dam un -1.

##VIDEO47540##

Stefan Banica si Lavinia Parva: Iarasi acea camasa subtire. Oare cum isi aleg acele camasi?Aceasta salopeta odioasa care pare imprumutata din garderoba fostei zane a surprizelor mi se pare ceva epic. E ca si cum ar fi murit toata moda pana la Lavinia Parva. Faptul ca e alb cu verde nu este neaparat deranjant ci nuantele de alb si verde! Acela nu e un sacou de vara si nu e potrivit pentru un asemenea eveniment. Cel mai grav accesoriu al lui este tinuta partenerei care il trage in jos mult, astfel ca va lua 0! Ea e undeva la- infinit!

Ciprian Marica: Nu il stiu. Nu ma uit la fotbal! Tinuta lui nu este una gresita. Camasa este aleasacorect, costumul este ok oarecum. As fi preferat un alt pantof. Tinuta lui este insa peste alte tinute care au fost astazi, motiv pentru care va primi de la noi un trofeu WOW!

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies