Iulia Albu a facut iar ravagii printre vedete! Uite cum le-a facut praf in ultimul hal! Amalia Enache a luat premiul BAU pentru tinuta asta! Vezi cine a fost WOW!

Iulia Albu a facut iar ravagii printre vedete! Uite cum le-a facut praf in ultimul hal! Amalia Enache a luat premiul BAU pentru tinuta asta! Vezi cine a fost WOW!
Iulia Albu a facut iar ravagii printre vedete! Uite cum le-a facut praf in ultimul hal! Amalia Enache a luat premiul BAU pentru tinuta asta! Vezi cine a fost WOW!

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a fost dura cu privire la tinutele purtate de vedete la evenimente mondene.

Antonia si Alex Velea- Incep sa apreciez ca Antonia se imbraca mai mult si reuseste parca sa intre in limitele acestui cuplu, iar asta e bine. E perfect ca nu poarta tocuri. E una dintre aparitiile lor bune din ultima perioada si primeste 6,5.

Ruby- Cred ca in ultima vreme a devenit fan foarte mare J Lo sau Kim Khardashian. Daca isi doreste o astfel de rochita, trebuie sa cumpere de la brandul original.

Ii dam 4,5. E o nota foarte buna pentru ea.

Sifonata a iesit Amalia Enache- Nu e o rochie urata, dar nu e potrivita pentru o tinuta mondena. E prea frig pentru o asemenea tinuta. E o linie clasica pentru cineva care lucreaza intr-un birou, intr-o corporatie. Asta e tinuta de zi, nu de seara. Accesorizarea cu acel cojocel si restul ii aduce in aceasta seara un premiu BAU.
Atunci cand trebuie sa iesim la un asemenea eveniment, trebuie sa fim atenti. Daca nu ai timp sa iti iei haine de toamna si mergi in cele de vara, mai bine stai acasa. E o vedeta care apare pe sticla si asa ceva e impardonabil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

##VIDEO39087##

Adina Buzatu- Tinuta ei nu e gresita.

E genul de tinuta pe care o abordeaza unele fete cand ies prin cluburi. Pentru varsta ei, trebuie sa aleaga altceva. Nu sunt piese urate, dar sunt combinate extrem de gresit. Tinuta ei este una sport-rock. Merita nota 1.

Corina- Este aceeasi Corina care s-a ingrasat putin, dar nu mi se pare grav. Are accesorii frumoase, dar nu se potriveste cu rochia. Corina si-a pierdut identitatea.
Ea nu mai este ce a fost, nu se regaseste deloc. Ma bucura faptul ca ea cauta ceva acum. Acum este imbracata intr-un cos de gunoi. Acest produs nu functioneaza pe ea. Primeste nota 0.

Sorin Brotnei- Cam asta trebuie sa arate o tinuta pentru un eveniment in mall. E aproape perfect, asa ca primeste trofeul WOW.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies