Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!
Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Iulia Albu este una dintre vedetele extravagante, însă în spatele imaginii perfecte pe care o afişează, aceasta ascunde o dramă. Dacă acum critică persoanele care gafează din punct de vedere stilistic, atunci când era în liceu, ea avea numeroase probleme. În cadrul unui interviu pentru perfecte.ro, Iulia Albu a mărturisit că a fost ţinta glumelor din cauza faptului că era prea slabă, dar a avut şi probleme cu acneea. 

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu aşa! În copilărie, de fapt din grădiniţă până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea şi am fost ţinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” şi nu îmi e ruşine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguţ, deşi mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar şi un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte şi slăbănoage, doar că erau şi fete înalte şi mai armonios dezvoltate”, a dezvăluit fashion-editorul.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, ea a dezvăluit şi cum a reacţionat pusă în faţa acestor situaţii:  ”Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E şi foarte greu să ai încredere în tine şi să fii puternic când toată lumea îţi spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare.

Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram şi foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine ”,  a mai spus Iulia Albu.

Citeste si: Unde au fugit Gabi Cristea și Tavi Clonda imediat după nuntă! Lună de miere atipică pentru cele două vedete!

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Citeste si: O vedetă a născut cu puțin timp în urmă! A ținut sarcina secretă! PRIMELE IMAGINI cu bebelușul!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies