Iulia Albu a "intrat" in politica si i-a luat la "puricat" pe alesii poporului! Raluca Turcan a primit trofeul WOW - Uite tinuta care a impresionat-o pe criticul de moda

Iulia Albu a
Iulia Albu a "intrat" in politica si i-a luat la "puricat" pe alesii poporului! Raluca Turcan a primit trofeul WOW - Uite tinuta care a impresionat-o pe criticul de moda

 

 

Iulia Albu le-a studiat tinutele parlamentarilor fara sa tina cont de functie! Vezi ce note au primit Iohanis, Olguta Vasilescu si Tariceanu.

 

Viorica Dancila: Imi plac si mie carourile. In ceea ce priveste machiajul as schimba ceva. Nu ma deranjeaza tinuta. Imi place ca are un par foarte bogat si ar putea sa faca foarte multe cu el.

Primeste o nota de 8.

 

Calin Popescu Tariceanu: Are aparitii impecabile. Cred ca a slabit putin, ar trebui sa-si ajusteze putin costumele. Nota mea pentru domnul Tariceanu este 1. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Carmen Dan: Imi place foarte mult combinatia de alb-negru. Imi place ca poarta dres, imi place coafura. Imi place, pare stricta. Voi fi generoasa si ii voi da o nota de 6. 

 

Klaus Iohanis: Este in majoritatea timpului corect, insa devine plictisitor uneori. Pantofii pe care ii poarta sunt foarte urati, toti pantofii pe care ii poarta sunt foarte urati. Nota mea pentru domnul presedinte este 7,4. 

 

Rovana Plumb: Imi place ca poarta perle. Imi place ca are tot timpul o coafura impecabila. Imi place de ea. O sa-i dau un 9. 

 

Alina Tanasescu:  Are un corp foarte frumos, stie sa-si aleaga costumele, isi stie masurile. Nota mea pentru dansa va fi 0. Vad potential.

Va primi un trofeu Bau-Bau!

 

Mihai Tudose: Este prea negru. Este plictisitor sa porti doar alb si negru. Ii vom acorda o nota de 5. 

 

Olguta Vasilescu: Tocurile astea nu le inteleg. Un toc conic atat de inalt. Nu-mi place de Olguta. Nota mea pentru dansa este 4. 

 

Raluca Turcan: Imi place foarte mult de ea pentru ca isi stie limitele.

Stie sa-si aleaga tinutele. Ii dam un trofeu WOW!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Iulia Albu schimba „echipa”! Va arbitra evolutia concurentelor de partea cealalata a mesei juratilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies