Iulia Albu a oferit, in premiera, un nou calificativ! Cine e vedeta care a primit minus BAU?!

Iulia Albu a oferit, in premiera, un nou calificativ! Cine e vedeta care a primit minus BAU?!
Iulia Albu a oferit, in premiera, un nou calificativ! Cine e vedeta care a primit minus BAU?!

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a facut selectia celor mai bine si celor mai prost imbracate vedete din peisajul mioritic! Iata care au fost vedetele care au fost cel mai aspru taxate!

Lidia Buble: Poarta o pereche d epantofi care mie imi plac, asa ca mai salveaza un pic din situatie.

Ea este o fata frumoasa, imi place ca ea e relaxata. Probabil ca are un loc special unde isi tine lucrurile, pentru ca vad ca a aparut fara geanta. Putem sa ii dam o nota de incurajare, asa ca ii vom da nota 0.

Cornel Ilie: Nu se poate merge niciodata cu acesti pantofi la un Garden Party. Prefer un material mai usor, chiar si mocasini.

Nu aceasta jacheta. Pacat ca a incurcat borcanele. Nota mea pentru Cornel Ilie este 3.

Feli Donose: E o tinuta decenta, nu e spectaculoasa. Imi place ca are incaltamintea alba, chiar daca e destul de dificil de gasit o tinuta de seara in care sa integrezi incaltamintea alba. Primeste de la noi nota 8.

Virgil Iantu: Este foarte potrivit sa purtati tinute albe in aceasta vara.

Ce urasc eu sunt aceste lantisoare cu tot felul de simboluri. Nota mea pentru el este 2.

Xonia: Ce ador incaltamintea cu toc prin iarba! Degetelele, comuniunea cu natura...tanjeste dupa aceasta apropiere! Are doua genti. Are o geanta urata si o geanta urata de rezerva. E o tinuta decenta de iesit in fata blocului, dar nu la un eveniment. A venit momentul ca Xonia sa isi angajeze un stilist.

Ii vom da o nota de minus...BAU!

Elena Gheorghe: Ce imi plac aceste fotografii de "sufragerie". A, ea chiar a vazut cand a luat aceasta rochie pe ea? Nici nu stiam ca e insarcinata. Nota mea este 1.

Dana Rogoz: Mi se pare interesanta aceasta tinuta. Si ea a venit la Garden Party cu tocuri. Tinuta nu este dezastruoasa, hai sa trec peste faptul ca are tocuri, dar nu prea pot.

Nota 2.

Raluka: Are o peruca roscata, cu o poveste foarte interesanta. Mie imi place cum ii sta roscata si ce poarta in picioare, in sensul ca nu e ceva care sa iasa in evidenta. Poarta un costum de catifea, iar in acest sezon va recomand sa aveti un astfel de costum. Primeste plus WOW!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Surpriză de proporţii marca Iulia Albu! Cine a primit trofeul WOW! Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies