Iulia Albu, adevarul despre operatiile estetice! Toata lumea vrea sa stie ce si-a facut jurata “Bravo, ai stil!” – Pana si doctorul spune ca e pretentioasa - Video Exclusiv!

Iulia Albu, adevarul despre operatiile estetice! Toata lumea vrea sa stie ce si-a facut jurata “Bravo, ai stil!” – Pana si doctorul spune ca e pretentioasa - Video Exclusiv!
Iulia Albu, adevarul despre operatiile estetice! Toata lumea vrea sa stie ce si-a facut jurata “Bravo, ai stil!” – Pana si doctorul spune ca e pretentioasa - Video Exclusiv!

Multi fani sunt curiosi sa afle adevarul despre operatiile estetice ale Iuliei Albu! Marti seara, jurata “Bravo, ai stil!” a fost prezenta la evenimentul doctorului Juravle Florin, in clinica sa, prilej cu care ne-a dezvaluit ce obisnuieste sa-si faca la el atunci cand il viziteaza.

Iulia Albu ne-a dezvaluit adevarul despre operatiile estetice si tratamentele pe care si le face la medicul chirurg estetician Florin Juravle. Jurata “Bravo, ai stil!” a vorbit si depre interventia pe care si-a facut-o la glezne, in urma cu ceva timp, cand a vrut sa si le subtieze.

Medicul nu a dorit sa dea prea multe detalii despre ceea ce-i face Iuliei atunci cand ii viziteaza clinica, insa a recunoscut ca este pretentioasa.

“Iulia Albu este una din pacientele si prietenele clinicii noastre. Ea nu are nevoie de nicio interventie sau tratamente speciale, doar asa, chestii usoare de intretinere, pentru fermitatea pielii, pentru hidratare. Iulia este un om deosebit. Este pretentioasa, dar orice pacient ar trebui sa fie pretentios cu tratamentele, n-ar trebuie sa se lase oriunde, oricum.

Daca intrebi si vrei sa fii informata asupra tratamentului nu inseamna ca esti pretentios, este dreptul pacientului de a sti toate aceste amanunte”, ne-a declarat Dr. Juravle Florin.

“Doctorul J. (Dr. Florin Juravle) imi este extrem de drag. Si da, n-o sa ghiciti niciodata ce am facut si ce nu (facand referire la operatii estetice – n.r.), important este ca arat perfect natural.

Fac foarte des tratamente cu radiofrecventa si tot felul de alte tratamente de intretinere, fac si cateva mici ajustari, dar extrem de mici. Nu am acid hialuronic in buze, sunt naturale, imi pare rau pentru cele care credeau ca am facut ceva la buze. Nu, asa sunt eu! Doctorul Juravle este unul dintre acei putini doctori din Romania care stiu sa-ti mentina frumusetea naturala, iar eu asta apreciez foarte mult.
Toata lumea stie ca am avut o operatie de liposuctie la nivelul gleznelor care a fost extrem de reusita. La momentul respectiv a fost ceva primit destul de interesant de catre public, multi nu stiau ca se putea face aceasta interventie care pe mine m-a ajutat foarte mult. Dupa ce voi deveni din nou mamica probabil imi voi mai face si alte interventii daca voi avea nevoie. Nu sunt impotriva interventiilor estetice facute rational, sunt impotriva interventiilor estetice facute irational”,
ne-a
declarat Iulia Albu.

Vedeta ne-a dezvaluit ca pe iubitul ei, Mike, inca nu l-a dus la clinica medicului Juravle si momentan nici nu are nevoie. “Iubitul meu este un barbat in adevarul sens al cuvantului, adica face foarte multa sala si n-are nevoie sa faca lucruri invazive. El este superb natural, asa ca mine”, a adaugat ea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro: Trendurile majore in incaltaminte in 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies