Iulia Albu arunca bomba! "O sa fiu insarcinata" Andreea Mantea a dat-o de gol: "A avut greturi toata ziua si a varsat"

Iulia Albu arunca bomba!
Iulia Albu arunca bomba! "O sa fiu insarcinata" Andreea Mantea a dat-o de gol: "A avut greturi toata ziua si a varsat"

Iulia Albu a facut o marturisire neasteptata in timpul rubricii sale de la emisiunea WOWbiz. In timp ce comenta aparitia gravidutei Laura Cosoi, Iulia Albu a scapat porumbelul:

"Laura Cosoi are un look decent de zi, nu inteleg care este rolul cerceilor. Niciodata o haina semieleganta cu pantofi de sala. Nu conteaza ca e insarcinata. Nu este o fotografie paparazzii, este o fotografie postata de ea.

Si eu am fost insarcinata si am purtat acei pantofi, dar niciodata asa. Cineva care a lucrat atatia ani in televiziune nu ar fi trebuit sa faca asa. Nota mea pentru Laura este 2. Si ce daca e insarcinata, o sa fiu si eu insarcinata!", a spus Iulia Albu la WOWbiz.

"Nu spuneai tu ca mai devreme ca ai avut greturi?", a spus Mantea.


"De ce? Spunem acum discutiile de culise?", a adaugat Iulia.
"A avut greturi toata ziua si a si varsat. Poate esti insarcinata. Nu vrei sa iti faci testul de sarcina?"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro: Cum sa porti kitten heels

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies