Iulia Albu da de pamant cu Dana Rogoz: "Oare a spalat rochia inainte sa o poarte?"

Iulia Albu da de pamant cu Dana Rogoz:
Iulia Albu da de pamant cu Dana Rogoz: "Oare a spalat rochia inainte sa o poarte?"

Iulia Albu, care face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, a comentat ţinuta Danei Rogoz de la Gala Premiilor Gopo 2017, în termeni nu foarte elogioşi, în stilu-i caracteristic.

"Din păcate, Dana Rogoz a purtat o rochie care a mai fost purtată de Natalia Mateuţ, în 2016, ceea ce mă face să mă întreb… oare o fi aceeaşi rochie? Oare o fi fost spălată? Cum a fost spălată? Cum miroase? A ce parfum? Această coafură nu este ceva care să îi vină foarte rău Danei Rogoz. Este accesorizata complet nefericit cu acele sandale cu platforma şi cu plicul, dar în rest este o ţinută decentă, mai ales că a mai fost purtată.

Nu putem să o notăm sub -29!", a scris Iulia Albu pe blogul ei.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Iulia Albu a tunat şi-a fulgerat la WOWbiz, dar a fost cucerită de ţinuta unei vedete: ”Este atât de elegantă...Nu ştiu de ce mai încearcă cineva să-i ia locul!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies