Iulia Albu, despre tinuta Marisei de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Este dezastruoasa si mi se pare incredibil ca tu nu vezi asta!”

Iulia Albu, despre tinuta Marisei de la
Iulia Albu, despre tinuta Marisei de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Este dezastruoasa si mi se pare incredibil ca tu nu vezi asta!”

O noua lectie de stil incepe astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”, o editie despre tinuta si eleganta, din care nu vor lipsi momentele tensionate dintre concurente dar in care vor fi prezente si situatii amuzante, care vor “condimenta” spectacolul de fashion.

 

Marisa, prima concurenta invitata pe podiumul defilarilor, abordeaza astazi un outfit “lejer”, insa acest look starneste reactii surprinzatoare din partea colegelor de competitie. Silvia considera "tragic" mix-ul vestimentar al Marisei si, in momentul in care cea din urma spune ca styling-ul facut astazi o reprezinta, Silvia se declara “invinsa”.

“Sa nu spui ca acesta este stilul tau, te rog! (…) Daca tu ai facut tinuta asta si n-ai vrut sa ironizezi pe nimeni, este grav!  N-ai cum sa porti ceea ce ai tu azi, pe tine, si sa fii atat de vehementa,

in a sustine ca este stilul tau. E tragic ce-ai facut! E tragedie! (…) Ma declar invinsa!”, a spus Silvia.

Dupa ce colegele de competitie si-au manifestat dezamagirea vis a vis de styling-ul  Marisei, aceasta paseste in fata juriului, dar si aici concurenta are parte de reactii nebanuite. “Marisa, tinuta nu este nici de 1 Mai, nici de 2 Mai (…) nici de <Bravo, ai stil!> (…) Ai venit imbracata ca si cum ai gasit niste obiecte vestimentare intr-un cuier si le-ai <moimit> pe tine… nu se poate.

Nu-mi place nimic!”, a spus Catalin Botezatu.

Discutiile se amplifica intre Marisa si membrii juriului, deoarece tanara concurenta nu primeste prea bine observatiile ce i se aduc referitoare la tinuta de azi, iar Iulia Albu simte nevoia sa intervina.
“Tinuta de astazi este dezastruoasa si mi se pare incredibil ca tu nu vezi asta!”, puncteaza Iulia Albu.

Nu ratati editia de astazi “Bravo, ai stil! All Stars”, incepand cu ora 16:30, la Kanal D. 


 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Interviu exclusiv cu mama lui Catalin Cazacu! Femeia a devaluit toate secretele Faimosului de la Exatlon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies