Iulia Albu, detalii despre sarcina: "Imi doresc trei copii in total"

Iulia Albu, detalii despre sarcina:
Iulia Albu, detalii despre sarcina: "Imi doresc trei copii in total"

Iulia Albu, fiica ei si iubitul locuiesc toti trei sub acelasi acoperis.

 

Mikaela se intelege foarte bine cu partenerul mamei sale, iar Iulia a marturisit ca si-a propus sa ramana insarcinata.

"Se inteleg foarte bine. Locuim impreuna si au o relatia extraordinara. Sunt oameni care face sacrificii enorme ca sa fie alaturi de persoana pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu imi doresc trei copii in total. Nu stiu cum vom face, avand in vedere ca am o cariera", a spus Iulia Albu intr-un interviu pentru Viva!

 

Iulia Albu este foarte fericita cu iubitul ei si asteapta inelul.

”Acum nu mai sunt sub papucul nimănui. Acum, din fericire, am lângă un om minunat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Lui îi place de mine machiată mai puţin şi cu părul lăsat. Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună. (…) M-am împiedicat când am intrat în studio şi i-am zis că mă mărit.

Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos. Inelul lipseşte. 2 carate (…) Am remarcat în primul rând şosetele lui. El este perfect din toate punctele de vedere. Cred că sunt la fel, dar totuşi sunt mult mai caldă şi calmă. Este omul lângă care îmi găsesc echilibrul. Nu-l cert niciodată. Cred că ne-am certat de două ori până acum. (…) Nici nu m-a cerut încă", a mai declarat ea in acelasi interviu pentru revista Viva!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Maria Carneci, lupta cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete si Denisa Manelista! Mesajul artistei este coplesitor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies