Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu!
Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu a analizat ţinutele purtate de vedete la Gala Elle.

 

Iulia Albu a fost dezamăgită de ce au ales să poarte Lili Sandu şi Alexandra Ungureanu. Despre Lili a spus că seamănă cu statuia de ceară a Angelinei Jolie, despre Alexandra, cu tanti Zizeta care tocmai şi-a luat basma.

"Nu înţeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălţămintea. “Laba” este esenţială in viaţa, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâştii. 

Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eşuează lamentabil, lui Lili îi reuşeşte din plin labă-rţarea (ouch!) de a semăna izbitor cu... statuia din ceară a actriţei. De, aşa-i când scapi laba-n ploscă”, a spus Iulia Albu despre Lili Sandu.

”Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înţeleg pe deplin.

Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta. Si in plus, tanti Zizeta este numai una”, a comentat Iulia Albu.

R.L.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies