Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”
Iulia Albu, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Eu și iubitul meu ne dorim...”

Ce spune Iulia Albu despre cea de-a doua sarcină.

La scurt timp după ce a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală în ajun de Paște, Iulia Albu a vorbit despre cea de-a doua sarcină.

Fosta soție a lui Mihai Albu a dezvăluit că își dorește extrem de mult un copil, însă, pentru moment, nu este însărcinată.

Momentul de cumpănă din viața sa a trecut, așa că va fi o mare bucurie dacă va afla vestea că este însărcinată, deoarece ea și partenerul său vor să devină părinți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: De trei luni, avea dureri de piept și o tuse cumplită, însă medicii îi spuneau că are astm. Tânăra se simţea din ce în ce mai rău, aşa că a făcut și alte investigații. Ce a descoperit

Iulia Albu vrea un copil cu iubitul

Iulia mai are un copil, din căsnicia cu Mihai Albu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

„În viaţa mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câţiva ani şi al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greşit, care a amânat o intervenţie urgentă, am ajuns pe masa de operaţie în ajun de Paşte.

În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof.

Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brăţilă. Experienţa mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanţa diagnosticării corecte şi tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai.

Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operaţie. Ceea ce ştiu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât şi iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei.”,

a mărturisit Iulia Albu pentru Viva!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum îţi dai seama că ai făcut insolaţie? Primele simptome care ar trebui să te îngrijoreze

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies