Iulia Albu gateste in halat de casa! Ne-a dezvaluit care e mancarea preferata a logodnicului ei – Video Exclusiv

Iulia Albu gateste in halat de casa! Ne-a dezvaluit care e mancarea preferata a logodnicului ei – Video Exclusiv
Iulia Albu gateste in halat de casa! Ne-a dezvaluit care e mancarea preferata a logodnicului ei – Video Exclusiv

Iulia Albu si-a facut rubrica de cooking pe canalul ei de Youtube unde posteaza episoade in timp ce gateste. Vedeta Kanal D ne-a primit in bucataria ei de fite, unde are 4 cuptoare, 3 plite, masina de spalat vase, camara si multe altele. Ea ne-a asteptat imbracata intr-un halat de casa.

Iulia Albu a postat primele episoade de cooking show, “La Iulia Albu in bucatarie”, iar la doar cateva zile de la urcarea unuia pe canalul Youtube, s-au strans peste 90.000 de vizualizari. Jurata “Bravo, ai stil!” ne-a asteptat, imbracata in halat de casa, pregatita pentru gatit. Intai de toate, ea ne-a aratat ce bucatarie de fite are, dotata cu 4 cuptoare si 3 plite. Vedeta Kanal D ne-a dezvaluit si care e mancarea preferata a logodnicului ei, Mike, care este as in bucatarie!

“Acum sunt imbracata intr-un halat de casa in care umblu eu cateodata. In general gatesc imbracata foarte comod. Si in niciun caz in lucruri foarte avangardiste. In boxeri? Niciodata. Mancarea preferata a logodnicului meu este aceea pe care o gateste el pentru ca de multe ori aceea pe care o gatesc eu nu este comestibila. Aaaah! Am spus eu asta? NU! Eu gatesc foarte bine.

Mancarea lui preferata sunt paste cu trufe ”, ne-a declarat Iulia Albu.

Jurata “Bravo, ai stil!” ne-a dezvaluit si cu ce a cucerit-o Mike prima oara. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 2 ani. “Prima oara am vazut la el ca purta sosete extrem de colorate. Cred ca acesta a fost detaliu care m-a cucerit. Cu mancarea m-a cucerit mai tarziu. Eu nu prea mananc.

Stiti… sunt la vesnica dieta”, a adaugat Iulia Albu. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Iulia Albu este impotriva tocurilor si incaltarilor cu platforma. Uite ce le-a sfatuit pe cateva eleve de liceu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies