Iulia Albu i-a acordat trofeul WOW Elenei Gheorghe. Pe Andreea Balan a desfiintat-o: "Bau!". Uite cum s-au imbracat cele doua vedete FOTO!

Iulia Albu i-a acordat trofeul WOW Elenei Gheorghe. Pe Andreea Balan a desfiintat-o:
Iulia Albu i-a acordat trofeul WOW Elenei Gheorghe. Pe Andreea Balan a desfiintat-o: "Bau!". Uite cum s-au imbracat cele doua vedete FOTO!

Iulia Albu a desfiintat o tinuta a Andreei Balan. Uite ce a putut sa spuna despre ea.

Iulia Albu tine din nou vedetele in suspans cu celebra ei rubrica "WOW" sau "BAU". Fashion editor-ul nu rateaza nicio aparitie a persoanelor publice la evenimentele mondene si, cum ne-a obisnuit, cand e impresionata, lauda fara ezitare, iar cand nu, ei bine... greu isi mai revin "tintele" ei dupa asemenea critici usturatoare.

De data aceasta norocoasa care a primit trofeul WOW este Elena Gheorghe, o artista care a invatat ca reteta succesului este reinventarea.

" Imi place foarte mult noua Elena Gheorghe. Chiar atat de mult incat in aceasta saptamana ii vom oferi un trofeu WOW pentru schimbari spectaculoase de look. Ador absolut toate piesele pe care le poarta si da, aceasta este una dintre cele mai bune aparitii nu doar ale ei, ci din ultima perioada", sustine Domnita de Alba.

Iulia Albu a desfiintat o tinuta a Andreei Balan. "Imi vine sa plang"

La polul opus se afla Andreea Balan care, din pacate, a surprins-o neplacut pe Iulia.

" Cateodata… cand ma uit la Andreea Balan imi vine sa plang. Nu inteleg, sincer, cum de nu se gaseste un stilist in aceasta tara sa o imbrace pe aceasta fata de o maniera care sa faca cinste statutului de performer pe care aceasta il are. Pe de alta parte, nu sunt convinsa ca ea insasi intelege necesitatea unui stilist in garderoba si in viaţa ei in general.

Nu ca acest kitsch ar fi o zona interesant de exploatat si nici nu neaga nimeni că Andreea Balan este o fata frumoasa. Dar… cum Dumnezeu sa te prezinti in acest hal si sa te miri ca esti catalogata ca una din cele mai slabe aparitii vestimentare din Romania?! Trist! BAU!",  a scris fahion editor-ul pe site-ul iuliaalbu.com

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce spune Iulia Albu despre poza in care Anda Adam apare cu tigara in gura? Fashion editor-ul a taxat-o dur pe cantareata. "Simbol negativ"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies