Iulia Albu, laudata dupa finala emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars". Ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Silvia, dupa emisiune

Iulia Albu, laudata dupa finala emisiunii
Iulia Albu, laudata dupa finala emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars". Ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Silvia, dupa emisiune

Silvia a castigat "Bravo, ai stil! All Stars". Concurenta a reusit sa puna mana pe marele premiu de 100.000 de lei, in defavoarea Iulianei, care a terminat pe locul 2.

Dupa marea finala de la "Bravo, ai stil! All Stars", Iulia Albu a fost asaltata cu sute de mesaje de felicitari pe paginile de socializare. Fanii emisiunii o considera cel mai corect jurat, cu coloana vertebala, Iulia refuzand sa nominalizari pe cineva in marea finala, reusind astfel sa castige admiratia tuturor telespectatorilor.

"Esti o femeie minunata, cu mult bun simt, ai dat dovada de multa intelepciune aseara cand ai ezitat sa nominalizezi pe cineva, ai fost rezervata in raspunsuri si foarte corecta."

"Iulia, esti cel mai bun jurat"

"Respect si admiratie pentru tine Iulia"

"Frumoasa si cu coloana vertebrala"

Acestea au fost doar cateva dintre mesajele fanilor.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce a spus Marisa despre Catalin Botezatu, dupa terminarea concursului "Bravo, ai stil. All stars": "Nu l-am placut deloc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies