Iulia Albu, primele declaratii despre o noua casatorie: "Consider ca este importanta"

Iulia Albu, primele declaratii despre o noua casatorie:
Iulia Albu, primele declaratii despre o noua casatorie: "Consider ca este importanta"

Iulia Albu a acordat un interviu despre casatorie si despre ritualurile sale de frumusete!

"Cu siguranta este foarte important sa fii sigura de atuurile pe care le ai. Frumusetea este doar o proiectie a calitatilor pe care noi ni le autoconfirmam in ochii celorlalti. Pentru mine nu a contat niciodata, cu adevarat, sa ai dimensiunile standard 90/60/90, ci mult mai important este ceea ce transmiti si siguranta de sine.", spune vedeta pentru Apropotv.ro.

Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat!

"Casatoria este, momentan, un subiect care nu ma starneste foarte tare. Am o relatie in care sunt foarte fericita. Am langa mine un barbat care ma iubeste si pe care il iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.", mai povesteste Iulia Albu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Iulia Albu, nemiloasa cu vedetele! Carmen Bruma a luat BAU: "Este ceva sinistru!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies