Iulia Albu pune vedetele la zid! A facut-o varza pe Iuliana Luciu: "Incearca sa aiba o atitudine de lady, dar e greu dupa ce pozezi in chiloti!"

Iulia Albu pune vedetele la zid! A facut-o varza pe Iuliana Luciu:
Iulia Albu pune vedetele la zid! A facut-o varza pe Iuliana Luciu: "Incearca sa aiba o atitudine de lady, dar e greu dupa ce pozezi in chiloti!"

Iulia Albu a analizat tinutele vedetelor. Nimeni nu se astepta ca Ombladon sa primeasca trofeul WOW.

 

Diana Munteanu- Tinuta nu este rea, dar in principiu e bine sa nu exageram. Ma asteptam sa aiba si ea un facalet din asta. Diana va primi in aceasta seara 6.
 
 
Oreste- Este imbracat foarte corect pentru mall. Nu ma deranjeaza nimic la tinuta lui, motiv pentru care primeste nota 8.
 
 
Raluca Pastrama- A jumulit niste animale inainte sa iasa la mall ceea ce este foarte rau.
Inteleg ca nu a mai avut cu ce sa-si continue maneca pentru ca nu a mai avut animale de decorticat, asa ca va lua nota 2.
 
 
Irinel Columbeanu- Acest pulover este foarte decoltat ceea ce nu este recomandat pentru aceasta varsta. Pantofii sunt ok, pantalonul e ok. I-as recomanda sa poarte maiou si sa poarte camasa pe dedesubt.
Arata foarte feminin asa, motiv pentru care irinel Columbeanu va primi o nota de 0.
 
 
Ombladon- Cromatic este impecabil, omul e relaxat, e la mall. Conform structurii sale anatomice stie cum sa se imbrace. Hai sa-i dam un trofeu WOW.
 
 
Giulia Nahmany- Nu-mi place aceasta salopeta deloc.
cerceii sunt urati. Sunt facuti pe carpa. Ceva mai urat si mai ieftin nu cred sa existe. Imi place in ultimul timp parul si make-up-ul. As renunta la nuanta aceasta de blond care e depasita. Giulia va lua 4,2.
 
 
Nicoleta Nuca- E o rochie urata. E moartea rochiilor. Bine macar ca nu are si sutien. E o rochie de nasa.
Ea se vrea cantareata. Toata nasele de la tara au rochie din asta. Imi place manichiura in schimb. Daca purtam o asemenea rochie nu purtam asemenea unghii. Aceasta rochie nu trebuie purtata de niciun fel de performer. Daca vrei sa intri gratis la un botez o poti purta. Nicotela Nuca va primi nota 1.
 
 
Iuliana Luciu: Aceasta salopeta dintr-un material ieftin, cu genele alea puse, arata oribil.
Ea incearca sa aiba o atitudine de lady, dar dupa ce pozeazi in chiloti nu-ti mai iese. O sa-i acord de data aceasta un trofeu BAU desi nu e un personaj pe care vreau sa-l comentez la rubrica.

 

Diana Munteanu- Tinuta nu este rea, dar in principiu e bine sa nu exageram. Ma asteptam sa aiba si ea un facalet din asta.

Diana va primi in aceasta seara 6.

Oreste- Este imbracat foarte corect pentru mall. Nu ma deranjeaza nimic la tinuta lui, motiv pentru care primeste nota 8.

Raluca Pastrama- A jumulit niste animale inainte sa iasa la mall ceea ce este foarte rau. Inteleg ca nu a mai avut cu ce sa-si continue maneca pentru ca nu a mai avut animale de decorticat, asa ca va lua nota 2.

Irinel Columbeanu- Acest pulover este foarte decoltat ceea ce nu este recomandat pentru aceasta varsta. Pantofii sunt ok, pantalonul e ok. I-as recomanda sa poarte maiou si sa poarte camasa pe dedesubt. Arata foarte feminin asa, motiv pentru care irinel Columbeanu va primi o nota de 0.

##VIDEO43017##

Ombladon- Cromatic este impecabil, omul e relaxat, e la mall. Conform structurii sale anatomice stie cum sa se imbrace. Hai sa-i dam un trofeu WOW.

Giulia Nahmany- Nu-mi place aceasta salopeta deloc. cerceii sunt urati. Sunt facuti pe carpa. Ceva mai urat si mai ieftin nu cred sa existe. Imi place in ultimul timp parul si make-up-ul. As renunta la nuanta aceasta de blond care e depasita. Giulia va lua 4,2.

Nicoleta Nuca- E o rochie urata. E moartea rochiilor. Bine macar ca nu are si sutien. E o rochie de nasa. Ea se vrea cantareata. Toata nasele de la tara au rochie din asta. Imi place manichiura in schimb. Daca purtam o asemenea rochie nu purtam asemenea unghii. Aceasta rochie nu trebuie purtata de niciun fel de performer. Daca vrei sa intri gratis la un botez o poti purta. Nicotela Nuca va primi nota 1.

Iuliana Luciu: Aceasta salopeta dintr-un material ieftin, cu genele alea puse, arata oribil. Ea incearca sa aiba o atitudine de lady, dar dupa ce pozeazi in chiloti nu-ti mai iese. O sa-i acord de data aceasta un trofeu BAU desi nu e un personaj pe care vreau sa-l comentez la rubrica.

##VIDEO43019##



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies