Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV

Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV
Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV

Iulia Albu militeaza pentru naturalete, si nu o data a marturisit ca nu e adepta operatiilor estetice. Cu toate acestea, jurata “Bravo, ai stil!” ii face vizite dese unui medic chirurg estetician renumit.

Iulia Albu sustine ca e 100% naturala, numai ca vizitele dese la clinica medicului estetician Florin Juravle lasa loc de interpretari. Aproape de fiecare data cand a fost surprinsa iesind din clinica, vedeta Kanal D a declarat ca si-a facut tratamente faciale sau corporale si nu a apelat la... cutit.

Mai putin o singura data cand si-a facut un “bodysculpting”, o interventie chirurgiala de subtiere a gleznelor, care o ajuta pe viitor sa nu aiba dificultati locomotorii, iar, din punct de vedere estetic, picioarele arata perfect.

Atunci a facut declaratii amanuntite, probabil pentru ca paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o iesind din clinica bandajata la glezne, pansamente care nu au nicio legatura cu tratamentele corporale de intretinere sau slabire.

Ei bine, serile trecute, Iulia Albu i-a facut o noua vizita medicului chirurg Juravle, sau “Doc”, cum ii spune ea. Jurata “Bravo, ai stil!” si-a facut, conform surselor noastre, niste injectii cu sange propriu, in scalp. Mai exact, medicul i-ar fi luat sange din venele de la maini si i l-ar fi injectat in scalp, o procedura deloc usoara si foarte dureroasa.

Acest “tratament” ajuta la cresterea si indesirea parului, scrie WOWbiz.ro. 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti corect tinutele vestimentare rosii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies