Iulia Albu vorbeste pe sleau despre parul Vioricai Dancila! “Doamna premier are o coafura cvasicomica” | EXCLUSIV

Iulia Albu vorbeste pe sleau despre parul Vioricai Dancila! “Doamna premier are o coafura cvasicomica” | EXCLUSIV
Iulia Albu vorbeste pe sleau despre parul Vioricai Dancila! “Doamna premier are o coafura cvasicomica” | EXCLUSIV

Cunoscutul critic de moda are, paradoxal, o parere buna despre stilul abordat de premier

Viorica Dancila a facut o serie de gafe politice in ultima vreme si este contestata de foarte multa lume, insa, in mod cu totul surprinzator, Iulia Albu ii lauda stilul vestimentar si coafura!

“Viorica Dancila este cu siguranta un personaj interesant, de la coafura cvasicomica, pe care o gasesc potrivita pentru o persoana din politica, pentru simplul fapt ca a devenit amprenta personala a doamnei premier, stilistic vorbind, si trecand prin toate tinutele pe care si le alege, majoritatea semnate de celebra Casa Dior!”, isi incepe caracterizarea cea mai dura voce din lumea

fashionului .(intra sa vezi ce a pus Iulia Albu despre rochia purtata de Alice Cavaleru la nunta cu Vladimir Draghia)

Iulia Albu da o declaratie soc despre Viorica Dancila! "O ricat de antipatica ar fi, nu pot sa nu recunosc ca aparitiile ei sunt reusite"

Iulia Albu pastreaza aceeasi linie si atunci cand pune in balanta greselile vestimentare cu reusitele legate de hainele alese de politician.

“Ce ar fi de imbunatatit, cu siguranta, ar fi lungimea manecii sacoului sau blazerului, intrucat acesta nu acopera suficient si lasa mult prea mult la vedere, dar in acelasi timp nu este atat de deranjant avand in vedere faptul ca Viorica Dancila stie sa isi aleaga cu mare atentie decolteul si lungimea fustei! Un lucru care nu este atat de usor de facut dupa cum am vazut la alte reprezentante ale clasei politice sau afiliate reprezentantilor clasei politice.

Cromatic nu face foarte des greseli si oricat de antipatica ar fi in mediile online unor persoane, ca profesionist, nu pot sa nu recunosc ca aparitiile ei sunt, de cele mai multe ori, reusite. Avem aceeasi situatie cum a fost si in cazul Aneimaria Prodan in ceea ce priveste coafura, insa atata timp cat acesta devine un stil semnatura nu consider ca reprezinta o problema”, a mai spus Iulia.

La final insa, criticul de moda avertizeaza. Iulia Albu da o declaratie soc despre Viorica Dancila pe linia vestimentara! “Stylingul si aparitiile publice in politica sunt deosebite de cele ale persoanelor publice la evenimentele mondene! Sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate, iar daca doamna premier isi va angaja vreodata un stilist, cea mai mare capcana in care acesta ar putea sa cada ar fi aceea sa ii schimbe coafura!”, a conchis vedeta.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

10 lucruri nebunesti pe care oamenii le credeau despre femei! De ce spuneau ca trupul unei virgine are proprietati vindecatoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies