Iulia Sălăjan a fost agresată? Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o vânătaie pe piept

iulia salagean
Iulia Sălăjan a fost agresată? Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o vânătaie pe piept

Iulia Sălăjan a surprins fanii de pe contul de socializare în momentul în care a apărut cu o vânătaie pe unul dintre sâni

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăjan a reușit să surpinda urmăritorii din spațiul virtual, cu o postare pe Instastory, în care povestea despre un accident avut în urmă cu doar câteva ore. Cu ușurință, se putea vedea din imagini, o vânătaie pe unul dintre sânii vedetei.

Pentru a nu stârni un val de reacții, cum că ar fi putut fi lovită, Iulia Sălăjan a specificat ce anume  i-a provocat hematomul de pe piept.

Iulia Sălăjan a apărut cu o vânătaie pe piept

Citeste si: Bogdan de la Ploiești se află într-o relație? Ce au observat fanii în ultima fotografie postată de artist

Iulia Sălăjan[Sursa foto: insa]

“Iulia, Iulia spune drept. Cine te-a mușcat de piept? Știți vorba aia?! Este o vorba la noi aici în Ardeal. Nu m-a mușcat nimeni și nu m-a lovit nimeni.

Această arsură drăguță s-a produs în urma faptului că mi-a căzut ondulatorul din mână direct pe piept, iar eu eram dezbrăcată și s-a întâmplat una ca asta. Că m-ați întrebat ce-am pățit…  N-am pățit nimic, m-am ars singură.'', a declarat Iulia Sălăgean.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În urma postărilor, fosta soție a lui Alex Bodi a mulțumit tuturor pentru mesajele pe care le-a primit.

Deși, lucrurile au fost total suprinzătoare, în aceeași zi, Iulia a mai oferit o postare șocantă.

Iulia Sălăjan a făcut o postare în care apare pe patul de spital

iulia salagean varsta
Iulia Sălăjanla spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu tatăl ei: „Chiar și cu bătăile mele din copilărie...”

Make-up artista s-a fotografiat pe patul de spital, cu o branulă în mâna.

Fără a oferi mai multe detalii despre starea de sănătate, Iulia a lasat doar un mesaj „Iar începem”... referindu-se la faptul că mai avusese un incindent cu ondulatorul de păr.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Iulia Sălăjan

Iulia Sălăjan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bella Thorne și Benjamin Mascolo și-au spus adio înainte de nuntă!

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au trăit o poveste de dragoste ce s-a încheiat cu o serie de acuzații și momente tensionante. În timpul relației de cuplu dintre cei doi, a apărut pe lume, Selena. Motivul despărțirii cuplului a fost legat de Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca au ajuns chiar și în fața altarului, dar nu au reușit să rămână împreună. Tensiunile, certurile și împăcerile erau prezente mereu în căsnicia celor doi. Într-un interviu, Iulia Sălăgean a specificat că despărțirea de omul de afaceri i-a provocat o lungă suferință. Pe de altă parte, femeia a susținut că oamenii îi trimiteau diverse lucruri care o provocau sau ii întrețineau suferința. Timpul a trecut și Iulia a precizat pentru aceeași sursă că l-a iertat pe Alex Bodi pentru tot ceea ce s-a întâmplat între ei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Marisa Paloma, de urgență la spital cu fiica ei: „A început să plângă incontrolabil”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies