Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Iulia Vantur
Iulia Vantur, in rochie de mireasa

Ce se întâmplă în viața Iuliei Vântur! Frumoasa vedetă i-a luat pe toți fanii săi prin surprindere cu ținuta sa.

După mai bine de șase ani petrecuți în India, Iulia Vântur a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere.

Frumoasa prezentatoare TV care a devenit un adevărat star la Bollywood și a cunoscut succesul la nivel internațional a îmbrăcat rochia de mireasă. Iulia Vântu formează de aproape 10 ani un cuplu cu celebrul actor indian Salman Khan, iar de curând le-a făcut tuturor o mare surpriză atunci când s-a fotografiat în rochia de mireasă!

Citeste si: Iulia Vântur a cucerit publicul internațional. Ce surpriză le-a făcut vedeta americanilor și ce planuri are pentru perioada următoare

Iulia Vantur
Iulia Vantur a imbracat rochia de mireasa[Sursa foto: Instagram]

Recent, vedeta a avut o apariție la o lansare de bijuterii pentru mirese, așa că a decis să poarte o rochie tradițională de mireasă.
De când s-a mutat în India, Iulia a devenit extrem de cunoscută în statul asiatic, primind numeroase contracte în muzică, în actorie, precum și în reclame.
Iubita lui Salman Khan a apărut într-un spot publicitar de bijuterii.

Citeste si: Iulia Vântur, succes internațional

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii filmelor de la Bollywood știu deja cât de importante sunt bijuteriile pentru orice femeie din India, mai ales în ziua nunții.
Iulia s-a filmat îmbrăcată într-o rochie de mireasă accesorizată cu bijuterii prețioase, iar apariția sa a stârnit o mulțime de reacții din partea celor care o urmăresc zi de zi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

„Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând.

Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși', scria Iulia Vântur pe Instagram.

Citeste si: Ce avere are Iulia Vântur. Fosta prezentatoare locuiește în India de 10 ani

Iulia Vântur și Salman Khan, extrem de discreți cu relația lor

Deși mulți o întreabă zilnic când face pasul cel mare cu Salman Khan, vedeta preferă să fie extrem de discretă în legătură cu viața sa personală și să îmbine toate lucrurile frumos, fără grabă.

La evenimentul de lansare al brandului de bijuterii, Iulia a ales o rochie de culoarea fildeșului, alături de un machiaj discret și o coafură lejeră. De ani de zile, Iulia a renunțat la nuanța de blond și a ales culori mai calde de șaten și roșcat.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iulia Vântur, anunțul momentului după 10 ani petrecuți în India:„Dragii mei, sunt încântată...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies