Iulia Vântur, anunț despre nunta cu Salman Khan: „Mă simt atât de binecuvântată...”

iulia vantur
iulia vantur

Ce a anunțat Iulia Vântur despre nunta cu Salman Khan. Dezvăluiri fără perdea despre relația pe care o are cu îndrăgitul actor din India.

Fosta prezentatoarea TV a acordat recent un interviu emoționant pentru Faridoon Shahryar, un jurnalist de la publicația Bollywood Hungama. Vedtea a trecut prin mai multe subiecte, dar de departe cel mai emoționant a fost cel care privește situația ei din prezent cu Salman Khan.

Iulia Albu se află de câțiva ani în India, unde a reușit să aibă parte de o carieră înfloritoare și să devină cunoscută în întreaga țară.

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vantur, pentru prima dată impreună la TV! Așa arată casa lor din India. E uluitor ce s-a intamplat în timpul transmisiunii LIVE

Iulia Vântur a vorbit despre nunta cu Salman Khan. Toți fanii ei așteptau marele eveniment, însă după noul anunț, pare că va întârzia să apară.

iulia vantur
iulia vantur

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Iulia Vântur, anunț șocant despre izolarea în India: „Poliția devine agresivă...”


„Într-adevăr, e foarte frumos aici și mă simt atât de binecuvântată pentru că am ocazia să fiu într-un loc ca acesta. Sincer, sunt foarte recunoscătoare. (…). Da, este un lac aici, care a fost creat artificial de familie și putem să mergem la pescuit, iar asta este minunat (…)”, a declarat vedeta.

„Mama nu mă mai întreabă despre nuntă”



Jurnalistul a întrebat-o și despre nunta cu Salman Khan, pe care toată lumea o așteaptă cu nerăbdare. Iulia a izbucnit în râs și a răspuns: „Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri.

La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repeat.

Citeste si: Iulia Vântur trăiește clipe crunte. „Ai plecat prea devreme. RIP”

Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine».

Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”.

În legătură cu această temă, românca a ținut să precizeze că: „este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune…Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Incredibil! Doliu la Bollywood. După moartea lui Irrfan Khan, încă un actor a pierdut lupta cu boala

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies