Iulia Vântur, anunțul momentului după 10 ani petrecuți în India:„Dragii mei, sunt încântată...”

Iulia Vântur
Iulia Vântur, anunț despre cariera sa

Ce a dezvăluit Iulia Vântur, aflată de mai bine de 10 de ani în India. Fanii ei au felicitat-o imediat.

După 10 ani petrecuți în India, Iulia Vântur a făcut un anunț pentru toți fanii săi din lumea întreagă. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar de câțiva ani și-a construit o carieră în India, devenind extrem de iubită în țara asiatică.

Chiar dacă mulți dintre fanii săi se așteptau ca Iulia să anunțe că va deveni mamă în curând, se pare că pentru moment cariera vedetei este pe primul plan.

Citeste si: Iulia Vântur s-a pozat cu una dintre cele mai importante femei din viața lui Salman Khan! „Te iubim și îți urăm numai bine”

„Dragii mei, sunt încântă de noul meu cântec. Iată prima poză. Experimentați dragostea împreună cu noi, cu mine și Arjun Kanungo cu piesa „TeraThaTeraHoon”. (…) Va fi lansată mâine”, a fost anunțul făcut de Iulia în urmă cu puțin timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Iulia vântur, povestea celui mai frumos cântec

Iulia Vântur
Iulia Vântur a lansat o nouă piesă[Sursa foto: Instagram]

Și Salman Khan a reacționat imediat și a anunțat și el surpriza iubitei sale, susținând-o pe Iulia în tot ce face. El a făcut publice câteva imagini din videoclip, alături de mesajul: „Lăsați-vă cuprinși de dragoste Arjun Kanungo și Iulia Vântur în TeraThaTeraHoon.

Va fi lansată mâine”.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Citeste si: Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Când se căsătorește Iulia Vântur

Iulia Vântur a fost întrebată de un fan când se va căsători cu starul de la Bollywood, iar româncă a mărturisit că mulți oameni îi pun aceeași întrebare, chiar și părinții ei.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a mărturisit Iulia.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Iulia Vântur, gest neașteptat după zvonurile despărțirii de Salman Khan: „Va fi mereu un motiv...”

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies